Türkiye Yardım Sevenler Deneği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Türkiye Yardım Sevenler Deneği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Türkiye Yardım Sevenler Deneği\'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

08.03.2014 13:56

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

Nevşehir Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen etkinliğe dernek üyeleri ve kadınlar büyük ilgi gösterdi. Programın açılışında konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 19 Şubat 1928 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin, bu yıl 86. Kuruluş yıldönümünün kutlandığını belirterek derneklerinin Nevşehir'de de 1990 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Yardıma muhtaç insanlara destek olmak amacıyla yürüttükleri faaliyetlere Nevşehirli kadınların büyük destek verdiklerini ifade eden Bay, bu kapsamda dernek üyelerinin büyük bir bölümünü de kadınların oluşturduklarını vurguladı.

Hayırsever dernek üyesi kadınların her hafta Salı günleri dernek binasında bir araya gelerek mantı ve gözleme yaparak sattıklarını ve bu sayede her yıl 50'yi aşkın üniversite öğrencisine burs sağladıklarını kaydeden Bay, kendilerine destek veren hayırseverlere, Nevşehir Belediyesi'ne, Ticaret ve Sanayi Odası'na ve Ticaret Borsası'na teşekkür etti.

Programa katılan tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bay, "Hayatın her alanında önemli sorumluluklar üstlenen kadınlarımız hayır işlerinde de hep ön saflarda oldular. Nevşehir bunun en güzel örneklerinden biri. Tüm kadınlarımıza gösterdikleri bu hayırseverlikten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Yardım Sevenler Deneği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement