Turkuvaz Medya Grubu Binasına Yumurta ve Boyalı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Turkuvaz Medya Grubu Binasına Yumurta ve Boyalı Saldırı

İzmir'de Turkuvaz Medya Grubu binasına yumurta ve boyalı saldırı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 4'e yükseldi.

14.10.2015 12:26

İzmir'de Turkuvaz Medya Grubu binasına yumurta ve boyalı saldırı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 4'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki Turkuvaz Medya Grubu yayın organlarının bulunduğu binaya girmeye çalışıp, yumurtalı ve boyalı saldırıda bulunan gruptan kimliği tespit edilen 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

Gözaltına alınan E.A. ve E.K.'de sorguları için Kantar Polis Merkezine götürüldü.

Ekiplerin dünkü çalışmalarında ise G.Ö.D. ile Ç.İ.E. gözaltına alınmıştı.

Olaya karıştığı iddia edilen diğer şüphelilerin arandığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turkuvaz Medya Grubu Binasına Yumurta ve Boyalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement