Tütüncü'den Sosyal Yardım Projesine Destek - Son Dakika
Yerel

Tütüncü'den Sosyal Yardım Projesine Destek

Tütüncü\'den Sosyal Yardım Projesine Destek

Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü, ANTİAD ile Aden Mağazaları'nın, Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi beş bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesine her türlü desteği vereceklerini söyledi.düzenlediği kahvaltıya...

06.07.2012 12:07

Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü, ANTİAD ile Aden Mağazaları'nın, Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi beş bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,

geçtiğimiz aylarda kurulan Antalya İş Adamları Derneği

(ANDİAD)'nin,

düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kazan Restoran'daki kahvaltılı toplantıda, ANSİAD ile Aden Mağazaları işbirliği ile organize edilen

"Kullanmadığınız Giysileriniz Başka Yaşamlarda Hayat Bulsun" sloganıyla organize sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı yapıldı.

Derneğin, iş dünyasına ve Antalya'ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Tütüncü,

ANTİAD Yönetim Kurulu'na yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Projeyle ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Tütüncü, sosyal belediyeciliği, dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları önemseyen bir idare olarak, Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi beş bin kişiyi giydirmeyi amaçlayan projeyi desteklerini söyledi.

KEDAP İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Başkan Hakan Tütüncü, ANTİAD ile dezavantajlı gruplara, Antalya'ya ve diğer sosyal konulara yönelik her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Sosyal dayanışmayı ve yardımlaşmayı özendirmek amacıyla kısa adı KEDAP olan Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi'ni başlattıklarını anımsatan Tütüncü, hayırseverlerin bağışladığı giyeceklerden ve ev eşyalarından oluşturdukları mağaza ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüklerinin altını çizdi.

5 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ GİYDİRİLECEK

Sosyal sorumluluk gereği önemli gördükleri her konuda proje geliştirmek istediklerine vurgu yapan ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney de ADEN Mağazaları'nın desteği ile başlattıkları proje kapsamında, Ramazan Bayramı'ndan bir hafta önce ihtiyaç sahibi beş bin kişi giydirmeyi hedeflediklerini aktardı.

ANTİAD Dernek Başkanı Güney, yardımda bulunmak isteyenlerin 0242 312 80 81 nolu telefondan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Güney katılımdan ve sosyal belediyeciliğe yönelik başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Tütüncü'ye, Atatürk tablosu hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü'den Sosyal Yardım Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement