Uğur Mumcu'nun Ölüm Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Uğur Mumcu'nun Ölüm Yıl Dönümü

Uğur Mumcu\'nun Ölüm Yıl Dönümü

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kemal Ali Durur, Uğur Mumcu’yu hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, "Bu acımasız saldırıları yapanların aramızda dolaşıyor olması acıların en büyüğüdür" dedi.

23.01.2014 13:55

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kemal Ali Durur, Uğur Mumcu'yu hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, "Bu acımasız saldırıları yapanların aramızda dolaşıyor olması acıların en büyüğüdür" dedi.

Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Durur, Mumcu'nun hayatını kaybettiği gün doğan çocukların bugün 21 yaşında olduklarını dile getirdi. Kemal Ali Durur, "Son 25 yıl içerisinde Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Çetin Emeç, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok, Necip Hablemitoğlu başta olmak üzere yolumuza ışık tutmak için kaleminden başka bir gücü olmayan aydınlarımıza yapılan suikastlar, demokrasimize yapılan birer darbedir. Sivas' ta aydınlarımızı yakanlarla, yazarlarımıza suikastlar düzenleyenler aynı karanlık ve gerici zihniyetin meyveleridir. Bu acımasız saldırıları yapanların aramızda dolaşıyor olması ise acıların en büyüğüdür" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur Mumcu'nun Ölüm Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement