Ülker Smartt Forum Kapadokya'da Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ülker Smartt Forum Kapadokya'da Çocuklarla Buluştu

Ülker Smartt Forum Kapadokya\'da Çocuklarla Buluştu

Ülker'in çocuk markası Ülker Smartt 5'inci yılına giren etkinlikleriyle bu sene de çocukların dünyasını renklendiriyor.

20.02.2013 11:30

Ülker'in çocuk markası Ülker Smartt 5'inci yılına giren etkinlikleriyle bu sene de çocukların dünyasını renklendiriyor. Doğa temalı etkinlik Forum Kapadokya'da çocuklarla buluştu.

Ülker Smartt doğa temasını eğlenceli bir etkinlik haline dönüştürüyor. Ülker Smartt 25 Ocak-17 Şubat tarihleri arasında İstanbul, Denizli, Ankara, Kayseri, Nevşehir ve Trabzon'daki Forum alışveriş merkezlerinde özel olarak hazırlanan kış bahçelerinde çocuklarla buluştu. Ülker Smartt 16-17 Şubat tarihleri arasında Forum Kapadokya'ya gelen çocukları ağırladı.

Ülker Smartt'ın kış bahçesinde çocuklar önce Ülker Smartt'ın küpleri ve aromalı sütleri ile verilen çeşitli çiçeklerden oluşan "tohum kart"ları saksılara dikti. Ekilen tohum kartlara tulumbalardan can suyunu verdikten sonra bisiklet enerjisi ile tohumların gün ışığı görmesini sağladı. Geçirdikleri bu eğlenceleri dakikaları Bugs Bunny ve arkadaşları ile çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren çocuklar evlerine hoş anılarla döndü. Tohum Kartlar Ülker Smartt ürünleri ile Mart ayına kadar verilmeye devam edecek. Çocuklar evlerinde de bu etkinliği yapabilecek.

Ülker Smartt'ın 2009 yılında beri gerçekleşen etkinliklerinde yaklaşık 250 bin kişiye ev sahipliği yapıldı. Ülker Smartt çevre bilincini artırmak amacıyla, geçen yıl Tetra Pak'ın, "Küçük Şeyler Doğayı Yeniler" çevre eğitimine destek vererek 20 okulda, 6 bin öğrenci ve dolaylı olarak 6 bin ebeveyne ulaştı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülker Smartt Forum Kapadokya'da Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement