Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası, Erzincan'da Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası, Erzincan'da Başladı

11.06.2012 18:44

Türkiye Tenis Federasyonu ve Erzincan Tenis Kulübü'nün ortalaşa düzenlediği, 10 bin dolar ödüllü Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası, Erzincan'da başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu ve Erzincan Tenis Kulübü'nün ortalaşa düzenlediği, 10 bin dolar ödüllü Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası, Erzincan'da başladı.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Erzincan'da ilk kez böyle bir turnuvanın düzenlendiğini söyledi.

Turnuvaya, 11 ülkeden 43 sporcunun katıldığını ifade eden Köseoğlu, evsahibi Türkiye'nin ise turnuvada 12 sporcuyla mücadele edeceğini kaydetti. Erzincan halkının turnuvaya beklenen ilgiyi göstermediğini dile getiren Köseoğlu,

"Erzincanlıları bir hafta sürecek tenis turnuvasına bekliyoruz" dedi.

Turnuvanın açılış maçında, Türkiye'den Ayşenur Durmuş, Rus raket Evgeniya Svintsova'ya 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenildi. Svintsova, tur atladı. Turnuva, 17 Haziran Pazar günü yapılacak final maçıyla sona erecek.

Muhabir: Barış Yalçınkaya/ Önder Felek/ İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Tarkan Demir - ERZİNCAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası, Erzincan'da Başladı - Son Dakika


Advertisement