Üniversite Hayali Trafik Kazasıyla Son Buldu - Son Dakika
Yerel

Üniversite Hayali Trafik Kazasıyla Son Buldu

Üniversite Hayali Trafik Kazasıyla Son Buldu

Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS 1) girdiği gün kullandığı traktörden düşen öğrenci, hayatını kaybetti.

16.06.2014 14:18

Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS-1) girdiği gün kullandığı traktörden düşen öğrenci, hayatını kaybetti.

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Durantaş Mahallesi'nde oturan 18 yaşındaki Enes Boz, Gaziantep Lisesinden 3 gün önce "takdir belgesi"yle mezun oldu. LYS-1'e girdikten sonra eve dönen Boz, traktörle ekmek almaya giderken sürücü koltuğundan düşerek aracın tekerine sıkıştı.

Olay yerinde yaşamını yitiren Boz'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işleminin ardından Yeşilkent Mezarlığında toprağa verildi.

Öğretmen Ayşe Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Boz'un başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Üniversiteyi kazanmayı hayal ediyordu, çok üzgünüz" dedi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Hayali Trafik Kazasıyla Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement