Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

19.02.2015 15:17

Şırnak'ta, Mersin'de okuyan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi vatandaşlarca tepkiyle karşılandı.

Şırnak'ta, Mersin'de okuyan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi vatandaşlarca tepkiyle karşılandı.

Şırnaklı esnaflardan Zeki Tatar, Özgecan'ın namusunu korumak için katledildiğini ve ona yapılanların hiçbir insanın tasvip etmediğini söyledi.

Üniversite öğrencisi Mücahit Ala da, "Gerek sosyal medyada ve gerekse de STK'ların tepkilerini dile getirmesi gerekir. İnsani olarak kesinlikle böyle bir vahşete karşıyız" dedi.

Esnaf Serdar Zeyrek ise, toplumun Kur'an ve sünnetten uzaklaştığı belirterek, "Bu tür vahşetlerin yaşanmaması için tek çare İslam dininin hakkıyla yaşanmasıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika


Advertisement