Ünye'nin Voleybol Başarısı - Son Dakika
Yerel

Ünye'nin Voleybol Başarısı

Ünye\'nin Voleybol Başarısı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası Ordu İli Şampiyonası’nda rakiplerini yenen Ünye Meçhul Asker Ortaokulu il şampiyonu oldu.

25.12.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası Ordu İli Şampiyonası'nda rakiplerini yenen Ünye Meçhul Asker Ortaokulu il şampiyonu oldu.

75. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçlarda Fatsa ve Ordu ilinden katılan okulları yenerek Ordu şampiyonu olan Ünye Meçhul Asker Ortaokulu, Gümüşhane'de yapılacak olan Türkiye finallerinde Ordu'yu temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalarda başarı gösteren Ünye Meçhul Asker Ortaokulu sporcularına şampiyonluk kupasını ve başarı madalyalarını Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek takdim etti.

Ordu'yu Türkiye finallerinde temsil edecek olmanın okulları adına büyük bir onur olacağını belirten Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Müdürü Seçkin Önbaş, "Turnuvalara takımımız çok iyi hazırlandı ve bunun neticesinde Ordu ili şampiyonu oldular. Çalıştırıcı hocalarımız ve oyuncu öğrencilerimizi tebrik ederim. Hedefimiz Türkiye finallerinde iyi derece yapmak ve ordu ilinin adını başarılı bir şekilde duyurmaktır" dedi.

Müsabakalarda dereceye giren okulları tebrik eden Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, "Fatsa ilçemizde Ordu finalleri Pazartesi gününden itibaren gerçekleşiyor. Gerçekten çok güzel maçlar gerçekleşti turnuvalarda. Türkiye finallerinde Ordu ilimizi temsil edecek tüm okul takımlarına başarılar diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'nin Voleybol Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement