Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı

Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı

Edirne'nin S.S.Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

01.04.2013 23:04

Edirne'nin S.S. Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel kurul toplantısına Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Kadir Kaşkaval, Uzunköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Hüsamettin Çotra, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Ceylan, Berberler Odası Başkanı Seyfi Günay, İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Bülent Kanlılar, Terziler Odası Başkanı Hüseyin Guşa, Madeni Eşya ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Emin Kilci, MHP ilçe Başkanı Levent Simen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.

S.S. Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı yönetim kurulu başkanı Hasan Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı. Yılmaz, "Medya aracılığı ile öyle resimler gösteriliyor ki sanırsınız Türkiye bir ekonomi cenneti. Oysa duruma bizim penceremizden bakıldığında gerçek şudur ki küçük işletmelerin çoğu kapanma noktasına gelmiş, hepsi borç içindedir. Köylümüz durumu da küçük işletmelerimizden farklı değildir. Tarıma dayalı sanayimiz çalışamaz haldedir. Tüm esnaf gruplarımız dudağının kanını emmektedir. 41 faaliyet alanında hizmet veren sitemiz esnaflarının halini anlatsam inanın sayfalar yetmez." dedi.

S.S. Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Yılmaz'ın yaptığı konuşmanın ardından genel kurul toplantısında divan seçimine geçildi. Divan heyetine Muammer Öz, Nadir Aslan ve Koral Koloğlu seçildi. Divan heyeti seçiminin tamamlanmasının ardından divan başkanı Muammer Öz, gündem maddelerini tek tek okudu ve ardından maddeler müzakere edildi.

Müzakere kapsamında yönetim ve denetim kurularının faaliyet raporları ve 2013 yılının bütçesi ile önümüzdeki yılın tahmini bütçesi kooperatif ortakları tarafından onaylandı.

Müzakerelerin tamamlanması ile önümüzdeki üç yıl için S.S. Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi'nde görev yapacak olan yönetim ve denetim kurulları açık oylama ile seçildi.

Sanayi Sitesi Işık Restoran Sosyal Tesislerinde S.S. Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hasan Yılmaz tarafından, göreve yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile kooperatif ortaklarına yemek verildi.

01.04.2013 22: 44: 26

TSI

NNNN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunköprü Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement