Vali Coş: "Başarılar, Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin Kilometre Taşları Olacak" - Son Dakika
Yerel

Vali Coş: "Başarılar, Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin Kilometre Taşları Olacak"

Vali Coş: "Başarılar, Sevgiye Uzanan Eller Projesi\'nin Kilometre Taşları Olacak"

Adana Valiliğince uygulanan Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında sosyal faaliyetlerde eğitim görerek, Uluslararası ve Türkiye derecelerinde madalya kazanan öğrenciler için tören düzenlendi.

12.03.2014 10:53

Adana Valiliğince uygulanan Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında sosyal faaliyetlerde eğitim görerek, Uluslararası ve Türkiye derecelerinde madalya kazanan öğrenciler için tören düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında sosyal faaliyetlerde eğitim görerek, Uluslararası ve Türkiye dereceleri kazanan öğrenciler ile birlikte olduklarını söyledi.

Dereceye girerek, madalya alan öğrencileri kutladığını belirten Vali Coş, "Sevgiye Uzanan Eller Projesi'ne katılan tüm öğrencilerimiz ve madalya kazanan sporcularımız ile onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu başarılar bir başlangıç olup, aynı tempo ve aynı istikamette çalışmaya devam ettiğimiz zaman, başarılarımız daha da artarak, hep beraber daha üstün başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Bu başarılar projenin de önemli kilometre taşları olacaktır. Başarılarda emeği olan Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın şahsında, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin anne ve babalarına da böyle yararlı bir projeye çocuklarının katılmasını teşvik ettikleri ve kolaylık sağladıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri suretiyle, geleceğimizin güvence altında olmasını sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Vali Coş, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencileri kutlayıp, plaket vererek, hatıra fotoğrafı çekildi.

Uluslararası ve Türkiye'de madalya kazanan bazı öğrenciler şunlar:

1- Hasan Kan, tekvando dalında 2013 yılı Balkan şampiyonu, 2014 yılı İsveç'de yapılan uluslararası turnuvada ikincisi, 2014 yılı Alanya'da yapılan turnuvada Türkiye üçüncüsü.

2- Samet Sağlam, atletizm dalında uzun atlama Türkiye şampiyonu.

3- Enver Altınkara, tekvando dalında minikler Türkiye şampiyonu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş: 'Başarılar, Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin Kilometre Taşları Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement