Vali Güvençer Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Güvençer Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

16.07.2013 16:14

Son kararname ile Bingöl'den Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer Sağlık Müdürü Cihan Tekin'den brifing aldı

Son kararname ile Bingöl'den Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Muğla'da hizmet veren sağlık kurumu yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Güvençer, Muğla'da sağlık çalışanlarının vatandaşlara ve bölgeyi ziyaret gelen turistlere en iyi hizmeti sunabilmek için çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşların öncelikle insan ve Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı oldukları için en iyi hizmeti almaya sonuna kadar layık olduklarını belirten Güvençer, "Bu yüzden onlara bizim en iyi hizmeti sunmamız gerekiyor. Bu konuda aksamalar olabilir. Bunu çözmek hepimizin ortak görevi" dedi.

Toplumun tüm katmanlarında hizmet alma konusunda insanları mutsuz edecek konuların olduğunu ifade eden Güvençer, şöyle konuştu:

"Gerek kurumsal gerekse teknik ve mali anlamda son yıllarda Sağlık Bakanlığına bağlı kamu sağlık kuruluşlarının yapılarında sıçrama diyebileceğim güzel gelişmeler, olumlu adımlar atılmış olması hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini üst seviyeye çekti. Yine de bizim en fazla yapmamız gereken şey hasta ve hasta yakınlarının sağlık kurumlarından mutlu ayrılmasını sağlamak."

Sağlık Müdürü Cihan Tekin ise toplantıda Muğla'da hizmet veren sağlık kurumları ve personelinin sayısal durumu hakkında bilgi verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Güvençer Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement