Vali Güzeloğlu, Kocaeli Protokolü'nü Resepsiyonda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu, Kocaeli Protokolü'nü Resepsiyonda Ağırladı

Vali Güzeloğlu, Kocaeli Protokolü\'nü Resepsiyonda Ağırladı

Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıldönümü, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu ile kutlandı.

30.10.2015 11:04

Cumhuriyet'in 92. kuruluş yıldönümü, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu ile kutlandı.

Başiskele'de bir otelde düzenlenen resepsiyona Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu'nun yanısıra Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal ve eşi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Jandarma Alay Komutanı J. Albay Mehmet Karadeniz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ilçe belediye başkanları, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve daire müdürleri katıldı.

Davetlileri eşi ile kapıda karşılayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu törende yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin 92. onur yılını Kocaeli'de yaşamaktan ve bu akşam sizinle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu coşkuyu ve mutluluğu yaşarken başta özgürlük ve bağımsızlığımız olmak üzere sahip olduğumuz tüm değerlerimizi borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizi kuran, 92 yıl önce bizlere emanet eden, başta büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne sahip olsuğumuz tüm değerler uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

Vali Güzeloğlu, "Birlik ve beraberliğimizin ve buna bağlı inanç ve kararlığımızın sürdüğü bu yıl ve bu anda herkesin bilmesi gereken bir gerçeği Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde bir kez daha haykırıyoruz. Bizler büyük bir millet ve devlet olarak tarihin her döneminde var olduğumuz gibi, sonsuza kadar da var olacağız. Gelecek her gün geride bıraktığımız günden daha güçlü, daha gelişmiş bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti bölgesi ve dünyada kuruluş ilkelerine bağlı olarak barışın, kardeşliğin, karşılıklı huzur ve güveni temin eden, dostuna gülen, düşmanına şüphesiz endişe veren bir kararlılığın adıdır. Çünkü Cumhuriyet; milletin ortak iradesinin adıdır. Cumhuriyet; Türk'ün karakterine en uygun yönetim şeklinin adıdır. Bugün burada olan ve olmayan bütün Kocaelilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu, Kocaeli Protokolü'nü Resepsiyonda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement