Vali Karaloğlu, Vatandaşlarla Çay İçip Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, Vatandaşlarla Çay İçip Sorunlarını Dinledi

Vali Karaloğlu, Vatandaşlarla Çay İçip Sorunlarını Dinledi

Van Valisi Münir Karaloğlu, Gevaş ilçesinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla parkta bir araya gelerek çay içip sorunlarını dinledi.

22.07.2012 11:12

Van Valisi Münir Karaloğlu, Gevaş ilçesinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla parkta bir araya gelerek çay içip sorunlarını dinledi.

Van Denizi kıyısında tarihi Akdamar Adası karşısında bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait Gençlik Kampı'nda öğrencilerle iftar açan Vali Karaloğlu, daha sonra Gevaş Merkez Camii'nde teravih namazı kıldı. İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, Belediye Başkanı Nazmi Sezer ve vatandaşlarla birlikte camiden çıkan Vali Karaloğlu, vatandaşlarla tokalaşarak ayaküstü sohbet etti. Gevaş Belediye binası yanında bulunan Yüzüncü Yıl Parkı'na giden Karaloğlu, vatandaşlarla çay içip sorunlarını dinledi. Gevaş Orta Mahalle Muhtarı Ali Taş, DSİ'nin sulama kanalı inşaatına geç başlaması sebebiyle vatandaşların ekili tarım arazilerini sulayamadığını ve sıkıntı yaşadığını dile getirerek Vali Münir Karaloğlu'ndan bu sorunun çözümü için destek istedi. Vali Karaloğlu da inşaat sezonunun Van'da geç başlaması sebebiyle böyle bir sıkıntının yaşandığını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için konuyu yakından takip edeceğini söyledi.

Vali Münir Karaloğlu; Gevaş, Gürpınar ve Çatak ilçelerinden talep gelmesi halinde Başkanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 5 bin TL peşinatla konut yapılabileceğini söyledi. Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Ceylan, TOKİ konutları için 100 kişi adına söz verebileceğini belirterek, Vali Karaloğlu'ndan destek istedi. Karaloğlu da daha önce Belediye Başkanı Nazmi Sezer'le konuyu görüştüklerini hatırlatarak, talep gelmesi halinde yardımcı olacakları sözünü verdi. Vali Karaloğlu, yaklaşık 45 dakikalık çay sohbetinin ardından yeniden Van'a döndü. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, Vatandaşlarla Çay İçip Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement