Vali Muşmal Kırklareli'ne Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Muşmal Kırklareli'ne Veda Etti

Vali Muşmal Kırklareli\'ne Veda Etti

Kırklareli'ne 87 günlük hizmetinin ardından son kararname ile merkeze alınan Vali Muammer Muşmal, düzenlenen törenin ardından kentten ayrıldı

04.01.2011 19:30

Kırklareli'ne 87 günlük hizmetinin ardından son kararname ile merkeze alınan Vali Muammer Muşmal, düzenlenen törenin ardından kentten ayrıldı.

Bakanlar Kurulunun 6 Eylül 2010 tarihindeki Valiler kararnamesi ile Elazığ'dan Kırklareli'ne atanan ve 20 Eylül günü bu kentte yeni görevine başlayan Vali Muammer Muşmal, 16 Aralık günü bir şok daha yaşadı ve merkeze alındı. 87 gün Kırklareli'nde hizmet veren ve merkeze alındığı açıklandığı günden bu yana kenteki görevini sürdüren Vali Muşmal, bugün görev arkadaşları ve vatandaşlara veda etti.

Vali Muammer Muşmal, ilk olarak öğle saatlerinde makamına gelen misafirleri kabul etti. Ardından makam odasından çıktı ve Valilik girişinde düzenlenen resmi törene katıldı. Burada ilk olarak Vali Muşmal polis mangasını selamladı. Ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. Kendisini uğurlamaya gelenlere kısa bir konuşma yapan Vali Muşmal şunları söyledi:

"İnşallah daha iyi zamanlarda görüşmek dileğiyle tüm Kırklarelilere çok teşekkür ediyorum. Kırklareli halkı çok iyi hizmetlere layıktır. İnşallah aradığını, istediğini bulur. Hepiniz hoşçakalın, dostça kalın."dedi. Ardından sivil plakalı makam aracı ile kentten ayrıldı.

Isparta Valilği'nden Kırklareli'ne atanan Vali Ali Haydar Öner'in Cuma günü gelmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Vali Muşmal Kırklareli'ne Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement