Vali Şahin, "Fethiyespor'a Desteğimiz Sürecek" - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin, "Fethiyespor'a Desteğimiz Sürecek"

Vali Şahin, "Fethiyespor\'a Desteğimiz Sürecek"

Muğla Valisi Fatih Şahin, Bank Asya 1 Lig'e yükselme mücadelesinde Adana Demirspor'e kaybeden Fethiyespor'un Türkiye'de farkındalık oluşturduğunu belirterek, Fethiyespor futbolda tüm Muğla'nın çıtasını yükseltti.

06.06.2012 18:38

Muğla Valisi Fatih Şahin, Bank Asya 1 Lig'e yükselme mücadelesinde Adana Demirspor'e kaybeden Fethiyespor'un Türkiye'de farkındalık oluşturduğunu belirterek, Fethiyespor futbolda tüm Muğla'nın çıtasını yükseltti. Fethiyespor'a desteğimiz devam edecek" dedi.

Muğla Valisi Fatih Şahin beraberinde Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ile birlikte öğle saatlerinde Fethiyespor Kulübünü ziyaret etti. Vali Fatih Şahin'i Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kulüp başkanı İsmail Öztürk Vali Fatih Şahin'e kulüp rozeti armağan ederken yaptığı konuşmada "Fethiye'yi Play-Off maçlarında gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel sezon geçirildi. Adana Demirspor maçında biz bu sonucu hak etmedik. Ancak top yuvarlak. Topu oynayan iyi pozisyonlar bulan Fethiyespor'du. Bizim vuruşlar gol olmadı. Dünyanın en ünlü futbolcuları da gol kaçırıyor. Ama Fethiyespor taraftarı ile futbolcuları ile ortaya koyduğu mücadele ile tüm Türkiye'de ve Muğla'da Futbolun güzelliğini sergiledi. Futbol insanlar arasında sevgi, saygı ve dostluğu arttıran bir olaydır. İçinde yenmekte yenilmekte var. Biz Muğla Valiliği olarak Tüm Türkiye'de bu çıtayı yükselten Fethiyespor'a imkanlarımız dahilinde destek olacağız. Çünkü futbolun bir ekonomik boyutu var. Futbol takımına sürekli gelir kaynağı getirecek yeni kaynaklar bulunmalıdır. Kimseye ihtiyaç olmadan bu gelir kaynakları iyi idare edilerek futbol takımı yaşatılmalıdır. Bu konuda bizim üzerimize düşecek görevleri Fethiyespor adına yapmaya hazırız" dedi. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk de "Muğla Valimiz final maçımıza gelerek bizlere manevi bir güç verdi. Şampiyon olamadık ama finalde güzel bir futbol ortaya koyarak Fethiye'nin gücünü gösterdik. 16 Haziranda kongre yapacağız. Gelirlerimizi sabitlememiz lazım. Bunun için bazı plan ve projeler hazırladık. Kongremizde bunları ortaya koyacağız. Kulübümüzün kendi iradesi ile ayakta kalması sağlanacak. Fethiyespor 2 Lig takımları arasında Centilmen Ligde de liderliği bekliyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin, 'Fethiyespor'a Desteğimiz Sürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement