Vali Tuna'nın Defterdarlık ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Tuna'nın Defterdarlık ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ziyareti

Vali Tuna\'nın Defterdarlık ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ziyareti

Vali Güngör Azim Tuna, Defterdar Yaşar Ahmet Özkan’ı ve Eskişehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan’ı makamlarında ziyaret etti.

11.02.2014 11:08

Vali Güngör Azim Tuna, Defterdar Yaşar Ahmet Özkan'ı ve Eskişehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan'ı makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak Defterdar Yaşar Ahmet Özkan'ı ziyaret eden Vali Tuna, kurum çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. Ziyaret esnasında konuşan Defterdar Özkan, Eskişehir Defterdarlığı olarak amaçlarının kamu hizmet anlayışı kapsamında, vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda kurum binasında incelemelerde bulunan Vali Tuna, Defterdar Özkan'a ve kurum çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Tuna daha sonra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek Genel Sekreter Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Tuna'yı hazırladığı kısa bir sunumla bilgilendiren Genel Sekreter Fidan, Eskişehir'de bulunan 5 kamu hastanesinin Genel Sekreterliğe bağlı olduğunu belirtti. Hastanelerden gelen aylık verimlilik bilgilerini yapılan toplantılarla değerlendirdiklerini kaydeden Fidan, gelen bilgiler sonucunda hastanelerin durumlarını takip ettiklerini ve hastanelerin ihtiyaçlarını kendilerine gelen bu bilgiler sonucunda karşıladıklarını söyledi.

Genel Sekreter Fidan'a verdiği bilgiler için teşekkür eden Vali Tuna, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin çok büyük aşamalar kaydederek iyi bir noktaya geldiğini söyledi. Eskişehir'deki 112 Komuta Merkezi'nin önemine değinen Vali Tuna, yeni yapılacak olan 600 yataklı devlet hastanesinin önümüzdeki günlerde temelini atacaklarını ve Eskişehir'e yapılması düşünülen bin 60 yataklı kampüs hastanesiyle birlikte bölgede ilimizin sağlık merkezi haline geleceğini belirtti.

Ziyaret esnasında, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Nurullah Uçkan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Çetin Avcı ve İdari Hizmetler Başkanı Mücahit Sait Destici de hazır bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tuna'nın Defterdarlık ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement