Valiler Simav'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Valiler Simav'da Buluştu

Valiler Simav\'da Buluştu

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır ile, halen Burdur Valisi olarak görev yapan, Kütahya eski valisi Şerif Yılmaz Yaykın köyünde Simavlılar’la bir araya geldi.

14.11.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır ile, halen Burdur Valisi olarak görev yapan, Kütahya eski valisi Şerif Yılmaz Yaykın köyünde Simavlılar'la bir araya geldi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır ile eski Kütahya Valisi olan ve halen Burdur Valisi olarak görev yapan Şerif Yılmaz, Yaykın Köyü Muhtarlığı ve iş adamı Sabri Özkan'ın daveti üzerine Simav'a bağlı Yaykın köyünde Simavlılar'la bir araya geldiler. Yaykın Köyünde düzenlenen programa Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik,Kütahya Dumlupınar Avcılık Federasyonu Başkanı Süleyman Yiğit, Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral, Değirmencioğlu şirketinin sahibi Sadık Değirmencioğlu ile birlikte Yakın köyü ve civar köy muhtarları katıldı.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Simav'ın değişim ve gelişim içinde olduğunu, Yaykın köyünde, Simavlılarla birlikte olmaktan şeref duyduğunu ve ileride yapılacak olan etkinliklerle de katılacağını söyledi. Vali Nayır " Siz ne kadar güçlü olursanız, biz o kadar güçlü oluruz" dedi.

Kütahya eski valisi olan ve halen Burdur Valisi olarak görevini sürdüren Şerif Yılmaz da, "Simav'ın, kültürümüzü yaşatmak adına çok güzel faaliyetleri var. Bundan dolayı Simav'lıları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valiler Simav'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement