Van yerel haberi... Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Semt Pazarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Van yerel haberi... Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Semt Pazarını Ziyaret Etti

Van yerel haberi... Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Semt Pazarını Ziyaret Etti

Van yerel haberi... Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, saha çalışmaları kapsamında, CHP Saray İlçe Örgütü ile beraber çarşamba günü semt pazarını ziyaret etti. Başkan Erkiş, pazar esnafının ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

20.10.2022 11:03  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, saha çalışmaları kapsamında, CHP Saray İlçe Örgütü ile beraber çarşamba günü semt pazarını ziyaret etti. Başkan Erkiş, pazar esnafının ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli, Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Çarıkçı ve ilçe örgütü ile beraber çarşamba günü sahada bir dizi temasta bulundu. Pazarcılara hayırlı işler dileyen Başkan Erkiş, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

Pazar ziyareti hakkında açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, "Pazarda ekonominin nabzını tuttuk, hemşerilerimizin istek ve sorunlarını dinledik. CHP'nin çözüm önerilerini vatandaşlarımıza anlattık. 'Halk için halka beraber' söylemini çalışmalarımızın başında tutuyoruz. Geliyor gelmekte olan" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Van yerel haberi... Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş Semt Pazarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement