Vatandaşlar Karanlıkta Namaz Kıldı - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlar Karanlıkta Namaz Kıldı

Vatandaşlar Karanlıkta Namaz Kıldı

Nevşehir'de bulunan tarihi Kurşunlu Camii'nin dış aydınlatma ışıkları, elektrik aboneliği olmadığı gerekçesiyle elektrik şirketi tarafından kesildi.

06.08.2012 10:00

Nevşehir'de bulunan tarihi Kurşunlu Camii'nin dış aydınlatma ışıkları, elektrik aboneliği olmadığı gerekçesiyle elektrik şirketi tarafından kesildi. Cami avlusunda karanlıkta teravih namazını kılan vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Kurşunlu Camii Dernek Başkanı Ahmet Levent Ünal, caminin dış aydınlatma elektriklerinin iki gün önce elektrik abonelikleri olmadığı gerekçesiyle kesildiğini söyledi. Tüm girişimlerine karşın elektriklerinin açılmadığını ve vatandaşların teravih namazını kılmak için camiye karanlıkta girdiğini belirten Ünal, "Bu durum bizi son derece üzdü. Yaptığımız tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Bu konuda yöneticilerimizden destek bekliyoruz. Cami cemaati bu durumdan çok etkilendi. Havaların sıcak olması dolayısıyla dışarıda namaz kılan vatandaşlar maalesef karanlıkta kaldı" dedi.

Camiye teravih namazı için gelen diğer vatandaşlar da duruma tepki göstererek, caminin elektriklerinin yeniden açılması isteğinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlar Karanlıkta Namaz Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement