Vikipedi Kastamonu'dan 2 Siyasetçiyi Sayfalarına Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Vikipedi Kastamonu'dan 2 Siyasetçiyi Sayfalarına Taşıdı

Vikipedi Kastamonu\'dan 2 Siyasetçiyi Sayfalarına Taşıdı

Kurulduğu 2003 yılından bu yana sanal dünyanın ansiklopedisi konumunda bulunan vikipedi Kastamonu'dan 2 siyasetçi ismi sayfalarına taşıdı.

07.02.2012 12:57

Kurulduğu 2003 yılından bu yana sanal dünyanın ansiklopedisi konumunda bulunan vikipedi Kastamonu'dan 2 siyasetçi ismi sayfalarına taşıdı.

Dünyanın her köşesinden gönüllü insanlar tarafından ortaklaşa hazırlanan açık kodlu, özgür ve kar amacı gütmeyen ücretsiz bir ansiklopedi olan vikipedi Kastamonulu siyasetçilerden halen MHP İstanbul Milletvekili olan Murat Başeskioğlu'nu ve eski Taşköprü Belediye Başkanı ve 23. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan'ı sayfalarına taşıdı.

Taranan isimlerin özgeçmişlerine geniş şekilde yer verilen sayfada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün fotoğraflarına da yer veriliyor. Vikipedi sayfalarına herkesin bilgi ekleyebildiği gibi sayfa kontrolörleri tarafından uygun olmaları durumunda yayına veriliyor. Kastamonu'da sadece 2 siyasetçi ismin sayfalarda yer bulabildiği vikipedi de sanal dünyanın en çok aradığı isimler ve popülarite ön planda tutuluyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vikipedi Kastamonu'dan 2 Siyasetçiyi Sayfalarına Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement