Viranşehir'de Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı

Viranşehir\'de Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce kundaklanan Mehmet Akif Ersoy Ana Sınıfı, onarılarak hizmete açıldı.

20.04.2015 09:19

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce kundaklanan Mehmet Akif Ersoy Ana Sınıfı, onarılarak hizmete açıldı.

Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ana Sınıfı 15 Nisan gecesi kundaklanmış, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürülmüştü. Olayın ardından harekete geçen Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yanan ana sınıfını onarımdan geçirdi. Okulun zarar görmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, "Son zamanlarda okullarımız çeşitli şekillerde çok zarar görüyor. Okullarımızda tedbir almamıza rağmen bunun önüne geçemiyoruz. Bu sorun sadece bizlerin girişimleri ile çözülemez. Bu okullar bizim ve burada çocuklarımız okuyor. Bütün hemşehrilerimden rica ediyorum. Okullarınıza sahip çıkın. Yanan sınıfımızı evlatlarımızın eğitiminin aksamaması için hemen onarımdan geçirdik. Minik yavrularımızın için yeni oyuncaklar ve oyun grupları aldık. İnşallah bundan böyle eğitim yuvalarına zarar verilmez" dedi.

Tadilatın ardından okul yönetimi ile sınıfı inceleyen Sağır, okul müdüründen bilgi aldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement