Voleybolda Transfer - Son Dakika
Son Dakika Logo

Voleybolda Transfer

21.10.2015 21:46

Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Salihli Belediyespor, kadroya 3 yabancı oyuncu takviyesi yaparak Elzbieta Skowronska, Bojana Radulovic ve Ana Bjelica ile sözleşme imzaladı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Salihli Belediyespor, kadroya 3 yabancı oyuncu takviyesi yaparak Elzbieta Skowronska, Bojana Radulovic ve Ana Bjelica ile sözleşme imzaladı.

Salihli Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan kulüp başkanı Cemal Murat Erim, Polonyalı smaçör Skowronska, Sırp pasör Radulovic ve pasör çaprazı Bjelica ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, takıma büyük katkı yapacak üç oyuncunun 25 Ekim Pazar günü Galatasaray ile yapılacak maçta sahada olacağını söyledi.

Ligde zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını ancak kalıcı olmak istediklerini dile getiren Erim, "Biz bu ligin yeni ekibiyiz. İlk 2 haftada istediğimiz sonuçları elde edemedik. Şimdi önümüzde Galatasaray deplasmanı var. Bu maçtan iyi bir sonuç alıp, çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybolda Transfer - Son Dakika


Advertisement