Volkan Hançeroğlu, Engelli Bakım Merkezlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Volkan Hançeroğlu, Engelli Bakım Merkezlerini Ziyaret Etti

Volkan Hançeroğlu, Engelli Bakım Merkezlerini Ziyaret Etti

Çorum'un Sungurlu ilçesinin sevilen simalarından Volkan Hançeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Mavi Ocak Özel Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek, özel bireylere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Hançeroğlu, desteklerinden dolayı kurum müdürleri ve sponsorlarına teşekkür etti.

04.12.2023 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinin sevilen simalarından Volkan Hançeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yine farklı bir etkinliğe imza attı. Engelli bakım merkezlerini ziyaret eden Hançeroğlu, kendisi gibi özel bireylere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Özel günlerde ilçede yaptığı çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Volkan Hançeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Mavi Ocak Özel Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek, burada tedavi ve eğitim gören özel bireylere gül ve çeşitli hediyeler verdi. İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen, Mükremin Dağaşan ve kurum müdürlerini de ziyaret eden Hançeroğlu, bu zamana kadar özel bireylere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Hançeroğlu ayrıca kendisine sponsor olan Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın başta olmak üzere diğer destekçilerine de teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Volkan Hançeroğlu, Engelli Bakım Merkezlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement