Yalova'da Belediye Başkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Belediye Başkanlığı Seçimine Doğru

Yalova\'da Belediye Başkanlığı Seçimine Doğru

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak, "1 Haziran'da seçimlerin yenilenecek olması, tüm Türkiye'nin gözünü şehrimize çevirmesine vesile oldu" dedi.

29.05.2014 13:55  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "1 Haziran'da seçimlerin yenilenecek olması, tüm Türkiye'nin gözünü şehrimize çevirmesine vesile oldu" dedi.

Öztabak, partisinin Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Belediye Başkan adayı Yakup Koçal'ın katılımıyla AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, son 12 yılda Türkiye'de AK Parti öncülüğünde yaşanan değişim ve kalkınma hamlesinin artık ülkenin her noktasında görüldüğünü söyledi.

Muhalefet partilerinin, AK Parti'nin başarısı karşısında projeler üretmek yerine ülkeyi eski Türkiye'nin kısır siyasi çekişmeleri içine çekmeye çalıştığını ileri süren Öztabak, şöyle konuştu:

"Muhalefet, 'Kentlerimizi nasıl daha yaşanabilir kılabiliriz' diyerek fikirlerini ortaya koymak yerine 17 Aralık süreciyle başlayan ve esasen milletimiz hedef alan bir darbe girişimini, gündemlerinin merkezine koydu. Maalesef Yalova'da da muhalefet aynı gerginliği ürettiler. Yalova'yı daha ileriye götürecek herhangi bir proje, bir plan ya da stratejiyi koymak yerine, üzülerek görüyoruz ki, kutuplaşmanın ve kavganın kenti esir alması için çalışıyorlar. 1 Haziran'da belediye başkanlığı seçimi yenilenecek. Siyaseti bir kavga, bir savaş, bir karalama olarak görmüyoruz. Siyaset, millete hizmet aracıdır. Siyaset, millete alternatif üretme aracıdır. Siyaset, milletin iyiliği için çalışma aracıdır. 1 Haziran'da seçimlerin yenilenecek olması, tüm Türkiye'nin gözünü şehrimize çevirmesine vesile oldu. Bu süreçte AK Parti Yalova İl Başkanlığı olarak bir yandan seçimlere yönelik rutin siyasi faaliyetlerimizi yürütürken diğer yandan bu ilginin en yüksek oranda Yalova için nasıl daha çok yatırım ve hizmete dönüştürüleceğiyle ilgili çalıştık. Geçen pazar günü Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı 'Büyük Yalova Mitingi', bu ilginin en büyük ve en somut örneğiydi. Bu vesileyle o gün bizleri yalnız bırakmayan, Başbakanımızla buluşarak Yalova'ya dair hayallerini paylaşan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim." 

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Belediye Başkanlığı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement