Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Belediye Başkanı Salman, gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

16.07.2014 09:39

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Yalova, beni doğru, dürüst, hakkaniyetli yöneteceğim diye seçti. Benim sadece CHP'lilere karşı sorumluluğum yok. Bütün Yalova'ya karşı sorumluluğum var" dedi.

Kentte görevli ulusal ve yerel basın temsilcilerine bir restoranda iftar veren Salman, yemek sonrası yaptığı konuşmada, Belediye Meclisinde AK Parti Grubunun geçen hafta arazi satışlarına ret oyu vermesini değerlendirdi.

Bunun siyasi bir refleks olduğunu söyleyen Salman, şöyle konuştu:

"Mecliste çoğunluk AK Parti'de. Yalova'nın geleceğiyle ilgili negatif karar almayacağım için onların da bundan sonra aklıselim davranacağına inanıyorum. Sayın Temel Coşkun ile bir toplantıda beraberdik. Onunla Dörtyol'da yapılacak kavşağı konuştuk. Bir sıkıntı olduğunu söyledi. Belediye ayağında da ben onun arkasında duracağımı söyledim. Yalova'nın menfaati olduğunu ve peşimde olacağını söyledim. Sağlık Bakanı da Yalova'ya hastanenin yapılacağını söylemişti. Hastanenin ağustos ayı meclis toplantısına yetişmesi gerekiyor. Yalova'nın Dörtyol'daki kavşağa ihtiyacı varken hastaneye ihtiyacı varken bunun siyaseti olmaz. Bunlar Vefa Salman'a değil, Yalova'ya verilmiş sözler. Buna da acil ihtiyaç var. Arkadaşlarımızın da buna 'hayır' deme lüksü yok. Derlerse bunu kamuoyu ile paylaşırım."

Emniyet Müdürlüğünden iftar

Yalova Emniyet Müdürlüğü, terfi ettirilen ve başka illerde görevlendirilen personele iftar verdi.

Kentte bir tesiste düzenlenen yemekte, atama kararnamesiyle Ardahan'a atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Cafer Demir, Zonguldak'a atanan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek ve Kocaeli'ne atanan Emniyet Amiri Erhan Soylu'ya birer plaket takdim edildi.

Birinci sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi ettirilip Yalova ilindeki görevlerinden ayrılarak Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığında göreve başlayan Ersin Deniz, Mustafa Akdağ, Kenan Kurnaz ve Ali Hikmet Yalçın'a da plaket verildi.

Söz konusu personele plaketlerini, Vali Esengül Civelek ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel verdi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement