Yaralama Olayının Şüphelisine Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Yaralama Olayının Şüphelisine Silahlı Saldırı

Konya'da 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliye, polis aracına indirildiği sırada başka bir otomobilden ateş açıldı.

15.02.2012 15:20

Konya'da 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliye, polis aracına indirildiği sırada başka bir otomobilden ateş açıldı.

Meram ilçesindeki hale kamyonlarla balık taşıyan 3 kişi arasında yaşanan silahlı kavgaya ilişkin olarak gözaltına alınan 16 yaşındaki M.K, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de bulunduğu Feridiye Polis Merkezi'ne getirildi. Zanlı polis aracından indirildiği sırada bir otomobilden silahla ateş açıldı. Olay yerinden kaçan saldırganların bulunduğu otomobil, Mahmuriye Mahallesi yakınlarında durduruldu. Araçtaki iki kişi kaçarken, H.Ö gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, olay yerinde ve otomobilin bulunduğu yerde inceleme yaparak ilgililerden bilgi aldı. Namal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sabah balık halinde meydana gelen yaralama olayı faillerinin karakola alınması sırasında diğer taraftan olduğu düşünülen şahıslarca ateş edilmiş. Zaten araç da yakalandı. Olayı gerçekleştirenlerin bir kısmı yakalandı, bir kısmı da şu anda aranıyor. Olayda kullanılan silahlar elimizde. Olay adi bir olay. Silahla hiçbir yaralama yok. Olay bundan ibaret. Yaralı yok. Tahkikat sürdürülüyor" dedi.

Meram ilçesindeki hale kamyonlarla balık taşıyan 3 kişi arasında tartışma çıkmış, kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Sıracettin Yeşilbağ ve Recep Yavuz silahla vurularak yaralanmıştı. Konya Numune Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, olaya karıştığı iddiasıyla 16 yaşındaki M.K gözaltına alınmıştı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaralama Olayının Şüphelisine Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement