Yayman, "Engellilere İstihdam Sağlayacağız" - Son Dakika
Yerel

Yayman, "Engellilere İstihdam Sağlayacağız"

Yayman, "Engellilere İstihdam Sağlayacağız"

Seçim çalışmalarını sürdüren Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarla da bir araya geldi.

06.02.2014 15:49

Seçim çalışmalarını sürdüren Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman, esnaf ziyaretleri sırasında engelli vatandaşlarla da bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla sohbet eden Yayman, onların yaşam standartlarını en iyi konuma getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Her insanın bir engelli adayı olduğunun altını çizen Yayman, "Muğla'da özellikle kışın sağlıklı bir bireyin yaşaması bile zor. Bizler engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını elimizden geldiği kadar kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Daha önce Engelliler Derneğine vermiş olduğum destekleri Belediye Başkanı olduğum takdirde daha fazla imkan sağlayacağım. Ayrıca dernek dışında kalan ulaşamayan engelli vatandaşlarımıza ulaşıp diğer engelli kardeşlerimize de elimizden geldiği kadar istihdam sağlayacağım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yayman, 'Engellilere İstihdam Sağlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement