Yelkenler Darıca'da Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yelkenler Darıca'da Açıldı

Yelkenler Darıca\'da Açıldı

Türkiye Yelken Şampiyonası Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Bayramoğlu Adası’nda yapıldı.

08.09.2014 12:34

Türkiye Yelken Şampiyonası Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Bayramoğlu Adası'nda yapıldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesine bağlı olan Bayramoğlu adası Türkiye Yelken Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Dört gün süren Pirat yarışlarının sonucunda dereceye giren takımlar ödüllerini aldılar.

Bayramoğlu Yelken Kulübü Başkanı Prof. Dr. Feridun Vural'ın girişimleriyle düzenlenen Türkiye Yelken Şampiyonası için düzenlenen ödül törenine Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürü Doğa Ergün ve Darıca Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu katıldı.

Bayramoğlu Yelken Kulübü Başkanı Prof. Dr. Feridun Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; "Türkiye'de bu senede Türkiye Pirat Şampiyonasına ev sahipliği yapmak bizim için onur oldu..Her ne kadar katılım az olsa da belki bilmeyenleriniz vardır, Pirat Teknelerinin nakliyesi pahalı ve zor bir iş olduğundan uzaktan gelemeyen pek çok sporcu oldu.Genelde Marmara Bölgesi'nden ve yakın yerlerden katılım oldu.Dört gün süren yarışlarda çok şükür bir kaza olmadı ve yarışları tamamladık yalnız üçüncü gündeki rüzgarsızlık nedeni ile iptal olan yarış nedeni ile sekiz yarış yapıldı ve bu yarışlar neticesinde derece alanlar belli oldu" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren oyunculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verdildi. Yarışmada dereceye giren isimler ise şöyle: Pirat Genel kategorisinde; 1. Murat Suntay-Gökmen Eriş, 2. Çağlan Kuruner-Caaner Özkan, 3. Burak Cora-İrfan Papila, Pirat Genç kategorisinde; 1. Mert Köse-Berk Balta, 2. Tuğrul Deniz Ersoy- Ege Köroğlu, 3.Erencan Altun-Ceren Çiçek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yelkenler Darıca'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement