Yenimahalle'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de 19 Mayıs Coşkusu

Yenimahalle\'de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yenimahalle'de coşkuyla kutlandı.

20.05.2013 17:34

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yenimahalle'de coşkuyla kutlandı. Sabahın erken saatlerinde Hacı Sabancı Yüzme Havuzu öğrencilerinin 10. Yıl Marşı eşliğinde hazırladıkları su gösterisiyle başlayan kutlamalar, CHP Gençlik Kolları'nın düzenlediği yürüyüşle devam etti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katıldığı kortej Kızılay'dan Anıtkabir'e kadar bayraklarla yürüdü.

Hacı Sabancı Yüzme Havuzu, 8-10 yaş öğrencisi 70 minik yüzücünün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırladıkları su gösterisi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 10. Yıl Marşı eşliğinde gerçekleştirilen gösteriyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da izledi. Öğrencilerin gösterisini beğeniyle izleyen Yaşar, "Geleceğimiz olan gençlerimize armağan edilen böyle anlamlı bir bayramda gençlerin coşkusuna Yenimahalle'de tanık olmak bizlere mutluluk veriyor" dedi.

Yaşar, 25 bin vatandaşla 19 Mayıs yürüyüşüne katıldı. Kortejin en ön sırasında yürüyen Yaşar'a, CHP Bolu Milletvekili İzzet Çetin, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan da eşlik etti. Saat 11.00'da Kızılay Güvenpark'ta toplanan kalabalık sloganlar eşliğinde Tandoğan'a yürüdü. Türkiye'nin farklı illerinden gelen vatandaşlar, ellerinde bayraklarla daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement