Yenimahalle'de Bahara Merhaba Konseri - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Bahara Merhaba Konseri

Yenimahalle\'de Bahara Merhaba Konseri

Yenimahalle Belediyesi muhteşem bir akustik konserle bahara ’merhaba’ dedi.

29.04.2015 11:20

Yenimahalle Belediyesi muhteşem bir akustik konserle bahara 'merhaba' dedi.

Duayen sanatçılardan İlhan Şeşen ve Vedat Sakman Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde "Akustik Hikayeler" adlı konseptiyle Yenimahalleli hayranlarıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen konseri, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar birlikte izledi.

SANATIN VE SANATÇININ BAŞKENTİ YENİMAHALLE

Konser öncesi kısa bir konuşmayla sanatseverlere Yaşar, "Belediye olarak kış ayları boyunca çeşitli sanat etkinlikleriyle ünlü sanatçıları sizlerle buluşturduk. Yenimahalle Belediyesi her zaman sanata ve sanatçıya en çok destek veren belediye oldu olmaya da devam ediyor" dedi.

Kültür sanat etkinliklerinin yaz boyunca da devam edeceğini müjdeleyen Yaşar, "Biz gücümüzü cumhuriyetin değerlerinden alıyoruz. Birliğimizi de dirliğimizi de ancak o değerlere sahip çıkarak koruyabiliriz. Türkiye Cumhuriyeti İslam ülkeleri içerisinde farklı bir cumhuriyet ise onu farklı yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerleridir" diye konuştu.

İLK ŞARKILARDAN SON ALBÜME

Yenimahalleli hayranları için en güzel şarkılarından bir derleme yapan Şeşen ve Sakman salonu dolduran yüzlerce vatandaşa muhteşem bir gece yaşattı. Sahnede hem sevilen şarkılarını seslendiren hem de şarkı aralarında anlattığı hikayeler ile izleyicileri güldüren Şeşen, ilk şarkısını eşi Arzu Şeşen'in gönlünü çalmak için yazdığını ve daha sonra bir plakçının bu şarkıdan ilk plağını yaptığını söyledi. İkili, iki saate yakın kaldığı sahnede "Gördüğüme Sevindim", "Ellerimde Çiçekler" gibi unutulmayan parçalarının yanı sıra Şeşen'in son albümü"Gel" den de şarkılar seslendirerek tüm salon tarafından ayakta alkışlandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Bahara Merhaba Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement