Yenişehir Kaymakamlığı'ndan Gürültü Kirliliğine Denetim - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Kaymakamlığı'ndan Gürültü Kirliliğine Denetim

Yenişehir Kaymakamlığı\'ndan Gürültü Kirliliğine Denetim

Mersin'in merkez Yenişehir Kaymakamlığı, gürültü kirliliğini önlemek amacıyla Tütün ve Tütün Mamulleri Kullanımı ve Gürültü Denetim Ekibi oluşturdu.

16.08.2014 10:00  Güncelleme: 10:26

Mersin'in merkez Yenişehir Kaymakamlığı, gürültü kirliliğini önlemek üzere zabıta, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinden oluşan Tütün ve Tütün Mamulleri Kullanımı ve Gürültü Denetim Ekibi oluşturdu.

Yenişehir Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe sınırlarında bulunan bar ve kafelerde yapılan yüksek sesli müzik yayınları, havai fişek, sokak düğünleri ve susturucusu bulunmayan motorların çıkardığı gürültü ile ilgili olarak Asayiş Toplantısı düzenledi. Kaymakamlık'ta yapılan toplantıya Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir Jandarma Komutan V. Tezcan Önsal, Yenişehir Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Cumhuriyet Karakol Amiri Mustafa Taner, Yenişehir TSM Sorumlu Hekimi Hürsan Zorba, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tol ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Özarslan toplantıda yaptığı konuşmada, gürültünün insanın psikolojik huzurunu bozan, insanda rahatsızlık yaratan bir stres kaynağı olduğuna dikkat çekti. Özarslan, "Bu nedenle konunun çözümüne yönelik olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Yenişehir Belediyesi Zabıta görevlileri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinden oluşan Tütün ve Tütün Mamulleri Kullanımı ve Gürültü Denetim Ekibi oluşturduk. Bu 3 kurumumuzun görevlileri birbirini destekleyici ve vatandaşımızın huzurunu sağlamak amaçlı birlikte çalışacaklar. Vatandaşlar bizden bahane değil çözüm istiyor, kanunsuzluğa müsaade edilmeyecektir. Oluşturulacak ekiplerce denetimler özellikle 22.00-02.00 saatleri arasında yoğunlaştırılacaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir Kaymakamlığı'ndan Gürültü Kirliliğine Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement