Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci: "Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatları milletini arkasına alarak, gelişen ve büyüyen Türkiye için hedeflerine ulaşacaktır"

11.01.2014 18:05

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, heyet, ilçeye bağlı Gökçe beldesi, Damlı ve Koldere köylerini ziyaret ederek vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

İlçedeki temaslarına Doğanyol Kaymakamlığından başlayan heyet, Kaymakam Serdar Karal ile bir süre görüştü. Köy muhtarlarının da hazır bulunduğu programda konuşan Mustafa Şahin, büyükşehirle birlikte köylere daha da süratli bir şekilde hizmet geleceğini kaydetti.

Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi Yasası'nın çıkmasıyla birlikte ilçe ziyaretlerine başladıklarını, bu temaslarını devam ettirdiklerini belirtti.

Kaymakam ve muhtarlarla altyapı ve ulaşımla ilgili sıkıntıları tespit ettiklerini ifade eden Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Teknik ekibimizi daha önce ilçelerimize gönderdik. Ziyaretlerimizdeki temel hedefimiz, ilçe ve köylerdeki sorunları yakinen görebilmek. Bu ziyaretlerimizden sonra elimizde artık bir bilgi, argüman var. Bu hususlarla ilgili İl Özel İdaresinden de yazılı olarak bilgileri alıyoruz. İhtiyaç ve sorunları tespit ettikten sonra aciliyet sırasına göre planlamalar yaparak çözümler bulacağız. İlçelerimizde şubelerimiz, bakımevlerimiz olacak."

Bülent Tüfenkci de AK Parti'nin tıpkı Türkiye gibi, Türk milleti gibi köklerinden güç alarak, eğilmeden, savrulmadan, büyük bir kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğini belirtti.

Son zamanlarda yaşanan olaylara değinen Tüfenkci, şunları ifade etti:

"Türkiye üzerinde emelleri olan dış güçler, maalesef ülkemizin gelişiminden ve büyümesinden rahatsız olarak senaryolarını devreye koymak için bin bir türlü girişimde bulunuyorlar. Bu senaryoların asıl amacı, AK Parti'siz, Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye'dir ancak milletimiz 12 yıl boyunca olduğu gibi bu oyunu da bozacaktır ve Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatları milletini arkasına alarak, gelişen ve büyüyen Türkiye için hedeflerine ulaşacaktır."

Dev kalkınma ve dönüşüm adımları hayata geçirildi

AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye'ye çağ atlatacak dev kalkınma ve dönüşüm adımlarını birer birer hayata geçirdiğini vurgulayan Tüfenkci, yerel seçimlere dikkat çekerek, Malatya'da yapılan kamuoyu araştırmalarının AK Parti'nin yüzde 70'lere varan oy oranına ulaştığını gösterdiğini belirterek, "Hedefimiz muhalefetin elinde bulundurduğu tüm ilçeleri AK belediyecilikle tanıştırmaktır" ifadesini kullandı.

Ziyaretler sırasında Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve Doğanyol İlçe Başkanı Fetahmet Öz de hazır bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement