Yeşil Hayat Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yeşil Hayat Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Yeşil Hayat Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Şanlıurfa Yeşilay şubesinden ’Yeşil Hayat’ temalı resim sergisi Kurtuluş Müzesinde açıldı.

15.11.2016 14:19

Şanlıurfa Yeşilay şubesinden 'Yeşil Hayat' temalı resim sergisi Kurtuluş Müzesinde açıldı.

Şanlıurfa'da adından söz ettiren Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, bu kez 'Yeşil Hayat' temalı resim sergisini Kurtuluş Müzesinde açtı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan 3 resim öğretmeni, 19 farklı dallarda uzman akademisyen ile bir üniversite, bir lise ve bir ortaokul öğrencisinin katılımı ile gerçekleşen resim çalıştayı ve resim sergisi sanatseverlerini bekliyor.

Şube Başkanı Çelik, amaçlarının gelişen dünyada gençlerin içinde bulunduğu yoğun teknolojik hayata ve buna bağlı gençlerin yaşadığı travmalardan kaynaklı madde kullanımının önüne sanat ile geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

Çelik, gençlerin yapabileceklerinin farkına varması için böyle bir çalıştayı yaptıklarını ve 3 gün boyunca sanatseverlere hizmet vereceklerini ifade etti.

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği bölümünden Necla Tosmur'da çalıştayda yer aldı. Tosmur, "Gençlere yönelik yapılan ve özelikle madde bağımlılığı konusunda gençleri kurtarmak adına yapılan çalışmanın içinde bulunmak benim için büyük mutluluk" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşil Hayat Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement