Yıldırım'a İki Yeni Çocuk Parkı - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'a İki Yeni Çocuk Parkı

Yıldırım\'a İki Yeni Çocuk Parkı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yapılan iki yeni çocuk parkı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından hizmete açıldı.

05.06.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yapılan iki yeni çocuk parkı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından hizmete açıldı.

Açılışta Başkan İsmail Hakkı Edebali'ye Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediyesi bürokratları, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ertuğrul Sünel, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Bursa Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Gencer, Bağlaraltı mahallesi Muhtarı Ziyettin Piliç ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Açılışı yapılan iki yeni parktan Bin 225 metrekare yeşil alan, 243 metrekare kauçuk oyun alanı ve toplamda bin 901 metrekare sosyal alana sahip Bizim Park'ta 18 metrelik Türkiye' nin en uzun tüp kaydırağı ile oyun alanları,spor aletleri ve yürüyüş parkuru biliniyor. 881 metrekare yeşil alan, toplamda bin 334 metrekare sosyal alana sahip Huzur Bahçesi'inde ise içinde seyir terasları, oturma gurupları,havuz bulunuyor.

Yıldırım' ı geleceğe taşımak adına yapılan çalışmaları sadece alt yapı ve üst yapı olarak ele almadıklarını vurgulayan Başkan Edebali, "İlçemizi çocuk dostu şehir yapmak istiyoruz. Hizmetlerimizin önceliğinde evlatlarımız var. Okul öncesi eğitim sınıflarımız, ücretsiz tiyatrolarımız, sportif ve kültürel aktivitelerimiz ile attığımız her adımda çocuklarımızı referans alıyoruz. Son 6 ayda kültürel etkinliklerimiz ile 138 bin Yıldırımlı'ya dokunduk" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'a İki Yeni Çocuk Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement