Yıldrım AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Davul Zurnayla Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Yıldrım AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Davul Zurnayla Açıkladı

Yıldrım AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Davul Zurnayla Açıkladı

Hikmet Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti ) Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığını davul zurna ile açıkladı.

27.10.2013 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hikmet Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti ) Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığını davul zurna ile açıkladı.

Bir restoranda düzenlenen tören ile Kırklareli Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yıldırım, "Belediyeciliğin şahıs değil bir ekip işi" olduğunu söyledi.

Yıldırım'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, "Hikmet Yıldırım'ın aday adaylığı açıklamasında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Milletvekili Şenol Gürşan aday adayları arasında tarafsız olduğundan bu törende konuşma yapmayacak.Halk artık AK Parti'yi istiyor. Buradaki bu güzide kalabalık bunun bir göstergesi. Seçimlere Parti olarak birlik ve beraberlikle yola çıktık. Diğer aday adaylarının da burada olması bunun bir göstergesi. Başbakanımızın da İl Başkanları Toplantısında söylediği gibi biz hizmetkar olmaya aday olduk. Bu yolda arkadaşımız Hikmet Yıldırım'a da başarılar diliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İl Başkanı Kılavuz'dan sonra bir konuşma yapan belediye başkan aday adayı Yıldırım, "Birlikte olursak bu iş olur. Ben, biz olmaya talibim. Bu olursa yeni bir Kırklareli inşa ederiz. Halka hizmet hakka hizmettir. Ben buna inandım ve bu yola çıktım. Bana ister sandık başkanı görevi verilsin isterse adaylık görevi 24 saat çalışacağıma hepinizin önünde söz veriyorum" diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasının ardından aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Kılavuz'a teslim etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldrım AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Davul Zurnayla Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement