Yörtürk Vakfı Kayseri Şubesi Öğretmenlere Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Yörtürk Vakfı Kayseri Şubesi Öğretmenlere Plaket Verdi

Yörtürk Vakfı Kayseri Şubesi Öğretmenlere Plaket Verdi

Yörük Türkmen Vakfı (Yörtürk) Kayseri Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla üç öğretmene plaket verdi.

24.11.2012 16:19

Yörük Türkmen Vakfı (Yörtürk) Kayseri Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla üç öğretmene plaket verdi.

Yörtürk Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Ali Aydın, "Yörtürk Vakfı bir kültür vakfıdır. Kayseri'yi değil sadece Anadolu'yu değil üç kıtayı değil artık bütün dünyayı kucaklayan bir kültür vakfıdır. Yörtürk vakfı öğretmenler gününü önemseyen bir vakıftır. Bundan sonra her yıl bu günde bir etkinlik yapmayı kendisine hedef koymuştur." dedi.

İlk plaket, Kayseri'de yılın öğretmeni seçilen Burhaneddin Akbaş'ın Ankara'da Cumhurbaşkanlığı davetinde olması sebebiyle eşi Neşe Akbaş'a Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu tarafından verildi. İkinci plaket yazar Abdullah Ayata'ya, üçüncü plaket ise Erciyes Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent olan Celil Arslan'a verildi.

Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu,"Ayrıştırıcı örneklere karşın bir karşı duruş sergilemeleri, milletin ve devletin asıl unsurlarını ortaya koymaları beni çok sevindirdi. Bugünde burada olmaktan guru duyarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Türk milletinin daha iyi bir noktaya gelmesinde emeği olan öğretmenler gününde öğretmenleri hatırlayıp onlara takdimde bulunmaları övülmeye değer. Bende bu kültürün bir parçası olarak bu vakıfta bulunmaktan onur duyuyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Vakıfta emeği geçenlere ve tüm Türkiye'deki Yörüklere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yörtürk Vakfı Kayseri Şubesi Öğretmenlere Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement