Yozgat Smmm Odası Başkan Adayı Ahmet Bulut Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yozgat Smmm Odası Başkan Adayı Ahmet Bulut Açıklaması

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Ahmet Bulut, bütün meslektaşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirterek, “Mesleğimiz adına daha güzel projeler hazırlayıp hep birlikte mesleğimizin çıtasını yükseltmek ve meslektaşlarımızın haklarına sahip çıkmak için mücadele vereceğiz” dedi.

04.05.2016 14:57

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Ahmet Bulut, bütün meslektaşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirterek, "Mesleğimiz adına daha güzel projeler hazırlayıp hep birlikte mesleğimizin çıtasını yükseltmek ve meslektaşlarımızın haklarına sahip çıkmak için mücadele vereceğiz" dedi.

Yozgat SMMO Başkanlığı için adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Bulut, 14-15 Mayıs tarihlerinde oda genel kurulu ve seçiminin yapılacağını belirterek, "Meslektaşlarıma daha iyi bir hizmet sunmak için aday oldum. 'Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır' sloganıyla yola çıktık. Meslek mensuplarını kucaklayan yönetim anlayışıyla ortak sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Büyük bir umutla, büyük heyecanlarla yeni döneme adım atmaya hazırlandıklarını dile getiren Bulut, " Bundan önce başarı ile Yozgat SMMM odasın temsil eden geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onların bıraktığı emaneti meslektaşlarımızla el ele vererek daha yükseğe taşıyacağız. Her zaman meslektaşlarımızın haklarına sahip çıkacağız. Tek başına başarıyı yakalamak mümkün değildir. Bu nedenle her zaman, hep birlikte diyorum ve beraberce arzuladığımız hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Bizler ilkeli, deneyimli, katılımcı, tarafsız, üretken ve paylaşımcı bir anlayışla mesleki eğitim programımızla, haksız rekabetle mücadele çalışmalarımızla ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan sorunları takip edip, sizlere hizmet için yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ülkemizin kalkınmasında mükellef ve devlet arasında kesintisiz iletişimin sağlanması için en önemli görevin serbest muhasebeci mali müşavirlerin olduğunu vurgulayan Bulut, "Mali müşavirlik mesleğinin artık ülkemizde kendi özgün ve yasal çerçevesi içerisinde düzenlenmesi ve mesleki anlamda sağlam ayaklar üstüne tutulması gerekmektedir. Küresel dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle mesleğimizin her geçen gün önemi daha da artmaktadır. Meslektaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Mesleğimizin sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Smmm Odası Başkan Adayı Ahmet Bulut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement