Yüksekova'da Duble Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüksekova'da Duble Yol Çalışmaları Sürüyor

24.10.2012 15:00

Yüksekova'da duble yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Yüksekova'da duble yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Yüksekova'da haziran ayında başlatılan duble yol çalışmaları kapsamında, Yüksekova- Van karayolunun 8 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Yüksekova- Esendere karayolunun 8 kilometrelik yol çalışmalarının ise tüm hızıyla sürdüğünü belirten yüklenici firma yetkilisi Cahit Zeydanlı, kış gelmeden yol yapım çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Zeydanlı, şöyle konuştu:

"Büyük şehirlerin yolları hangi şartlarda ve hangi standartlarda yapılıyorsa, biz de o standartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene iki ayrı yerde yapımına başladığımız duble yol çalışmalarının bitirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yüksekova-Van karayolundaki 8 kilometrelik yol çalışmalarımız şimdilik bitti. Bu yola gelecek sene bir kat daha asfalt dökerek, yolun daha sağlam olmasını sağlayacağız."

Muhabir: Mesut Varol

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Duble Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika


Advertisement