Tuncay Yurduseven, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Tuncay Yurduseven, Güven Tazeledi

Tuncay Yurduseven, Güven Tazeledi

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Tuncay Yurduseven güven tazeledi.

04.11.2014 18:10  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Tuncay Yurduseven güven tazeledi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana AK Parti Samsun İl Seçim İşler Başkanı Hakan Karaduman, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe seçildi. Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımına ve protokol konuşmalarına geçildi.

Slayt gösteriminin ardından Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek aynı heyecan ve kararlılıkla da çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Yurduseven, "Siyasette olduğum müddetçe her zaman dürüst oldum, mert oldum. İki uçlu ve kişilere göre siyaset yapmadım. Doğru bildiklerimi teşkilat disiplini içerisinde her zaman ifade ettim. Kapalı kapılar ardında kulis ziyareti hiç bir zaman yapmadım. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin çizdiği çizgilerden ödün vermedim. Kişisel menfaatleri ve ihtirasları değil, her zaman partimin ve teşkilatımın menfaatlerini üstün tuttum. Bundan sonra'da böyle olacak" dedi.

3 Kasım 2002 de iktidara gelen AK Parti'yle hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Bu anlamda tarihi başarıların adresi AK Parti olmuştur. Milletimizden aldığımız güçle büyüyor, aydınlık yarınlara hep beraber koşuyoruz. Hatırlayın geçmişte özellikle seçim dönemlerinde popülist yaklaşımlarla vatandaşa oy toplama hırsıyla uçuk vaatlerde bulunuluyordu. Biz ise 12 yıl boyunca tutamayacağımız hiç bir sözü vermedik. Halkımızı boş vaatlerle kandırmadık. Boşa geçirilmiş her bir saniyenin millet adına kayıp olduğuna inanarak rehavete kapılmadan, duraksamadan çalışmaya devam ettik, etmeye de devam ediyoruz. Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in 'Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım' sözlerini hatırlatarak, Biz, devler gibi eserler bırakmak, ülkemize silinmez izler nakşetmek, Türkiye'nin ilerlemesine, kalkınmasına, daha fazla huzur ve refaha erişmesine azami katkıyı sağlamak için gece-gündüz çalışıyor, 2023, 2053 ve 2071 gibi ortaya hedefler koyuyoruz. Türkiye, 12 yılda çok değişti. 12 yıl önce 24 saat sonrasını planlayamayan bir ülkeyken şimdi geleceğini hesaplayan bir ülke oldu. Artık bugün zengin ve güçlü bir Türkiye var" diye konuştu.

Kongreye katılan Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal da selamlama konuşmasını yaparak kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Kongre gelir-gider hesap raporlarının okunması ve ibrasının ardından aday listelerinin tanıtımı yapıldı. Bafra İlçe Başkanlığı'na mevcut Başkan Tuncay Yurduseven ile Aydın Akkurt aday oldu. 431 delegeden 428'inin oy kullandığı seçimler sonucunda Tuncay Yurduseven 300 oy alarak güven tazelerken, Aydın Akkurt ise 126 oyda kaldı, 2 oy da geçersiz sayıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuncay Yurduseven, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement