Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Asus'un amiral gemisi modellerinden olan ve 2018 yılında ülkemizde de satışa sunulan ZenFone 5z modeli için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı Kasım ayının başlarında yeni amiral gemisi modeli olan ZenFone 6 modeline Android 10 güncellemesini dağıtan Asus, 2018 yılında ülkemizde de satışa sunulmuş olan ZenFone 5z modeline Android 10 güncellemesini sundu.

28.11.2019 09:02

Asus'un amiral gemisi modellerinden olan ve 2018 yılında ülkemizde de satışa sunulan ZenFone 5z modeli için Android 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Kasım ayının başlarında yeni amiral gemisi modeli olan ZenFone 6 modeline Android 10 güncellemesini dağıtan Asus, 2018 yılında ülkemizde de satışa sunulmuş olan ZenFone 5z modeline Android 10 güncellemesini sundu.

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

ZS620KL model numarasıyla anılan Asus ZenFone 5z modeli 100.04.44.98 versiyon numaralı güncelleme ile Android 10 işletim sistemine kavuşmuş oldu.

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Android 10 ile birçok yeni özelliğe kavuşan Asus ZenFone 5z modelinin içinde dahili olarak gelen birçok Asus uygulamasının da yeni güncelleme ile kaldırıldığı farkediliyor.

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Yeni güncelleme ile gelen yeni ve geliştirilmiş özelliklere şöyle bir bakacak olursak;

Android 10 sistem güncellemesi

Google Play sistem güncellemesi desteği

Page Marker, ZeniMoji, Selfie Master, Beauty Live, Kids Mode, Easy Mode, Hava Durumu Animasyon Ayarları, AI Şarj, WebStorage, Go2Pay, Safeguard, ve File Manager içerisinde yer alan Yandex Cloud uygulamaları kaldırıldı

Arena of Valor, PUBG, Vainglory, ve Injustice 2 oyunlarının ikiz uygulama desteği kaldırıldı

Tema ve Cihaz Yönetimi ayarları, Geliştirilmiş Ayarlar bölümüne taşındı

Bazı 3. parti uygulamaların Android 10 ile uyumluluğu sağlandı

APN ayarları güncellendi

Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu

Güncelleme bu hafta içerisinde tüm Asus ZenFone 5z modellerine OTA aralığıyla ulaştırılmış olacak. Güncelleme bildirimi henüz kullandığınız cihaza düşmediyse, menü üzerinden ayarlar>sistem >sistem güncellemesi yolunu takip ederek güncellemenizi kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Asus Zenfone 5z Android 10 Güncellemesine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement