Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar - Son Dakika
Z.Bitkisel Sağlık

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

Sağlıkta dijital dönüşümün gerçekleşmesiyle beraber bireyler istedikleri yerden muayene için randevu alabiliyorlar. Ancak hangi hastalığın hangi bölümde tedavi edileceğini bilmemek yanlış randevu almaya sebep olabiliyor.

22.01.2019 08:42  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DAHİLİYE (İÇ HASTALIKLARI)

Baş dönmesi, alerji, ağrı, Akdeniz anemisi, diyabet, şeker, guatr, gastrit, hepatit, hemofili, kabızlık, kanser, ishal, karaciğer kanseri, kist lösemi, ülser, obezite, şişmanlık, kist, tereme ve sindirim sistemi hastalıkları gibi hastalıklar dahiliye bölümünde tedavi edilir.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

JİNEKOLOJİ (KADIN HASTALIKLARI)

Meme kanseri, bel soğukluğu, menopoz, rahim kanseri, adet düzensizliği, frengi, anne sütü, düşük, hamilelik, doğum ve gebelik gibi sağlık sorunları gibi hastalıkların tedavisi, jinekoloji (kadın hastalıkları) bölümünde yapılır.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

ÇOCUK HASTALIKLARI

Akdeniz anemisi - talasemi, çocuk apandisit, astım, bronşit, çocuk felci, ateş, alerji, boğmaca, egzama, havale, kabakulak, idrar kaçırma, ergenlik, lösemi, kızamık, nezle, ponömoni, zatürre, öksürük ve nezle gibi hastalıklar çocuk hastalıkları bölümünde tedavi edilir.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

KULAK BURUN BOĞAZ (KBB)

Boğaz ağrısı, bademcik iltihabı, anjin, farenjit, burun, kulak iltihabı, horlama, sinüzit, saman nezlesi, tükürük bezi, vertigo, gırtlak, baş dönmesi gibi hastalıklar kulak burun boğaz bölümünde tedavi edilmektedir.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

KALP DAMAR

Aort, kalp, damar sertliği, yüksek tansiyon, hiper tansiyon, düşük tansiyon, kalp yetmezliği, kalp krizi, taşikardi ve çarpıntı gibi rahatsızlıklar kalp damar bölümünde tedavi edilmektedir.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

ENFEKSİYON HASTALIKLARI

Bağışıklık, enfeksiyon, çiçek hastalığı, dizanteri, immünite, kuşpalazı, sarılık, ishal, grip, kuduz, kabakulak, şarbon, tetanos, tifo, veba, uyuz ve zona hastalıkları enfeksiyon hastalıkları bölümünde tedavi edilmektedir.

CERRAHİ

Fıtık, apandisit, basur, ince bağırsak, hemoroid, kalın bağırsak, mide, safra kesesi ve karaciğer hastalıkları cerrahi bölümünde muayene edilir.

Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar

NÖROLOJİ

Alzheimer, baş ağrısı, inme, beyi, fıtık, felç, menenjit, nevralji, migren, sinir sistemi, parkinson, baş dönmesi ve vertigo hastalıkları nöroloji bölümünde tedavi edilir.

DERİ HASTALIKLARI (DERMATOOJİ)

Egzama, deri kanseri, bel soğukluğu, akne, mantar, saç dökülmesi, nasır, sedef, siğil, uçuk, psoriasis, sivilce, zona ve vitiligo hastalıklarının tedavisi dermatoloji bölümümde tedavi edilir.

ORTOPEDİ

Ortopedi bölümünde ayak bileği, artrit, bel, boyun, bacak fıtık ağrısı, kas, kemik, kalça ağrısı, kırıklar, orga, omuz, topuk, siyatik ve romatizma hastalıkları gibi hastalıklar tedavi edilir.

Son Dakika Z.Bitkisel Sağlık Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement