Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si Çırağanda Tanıtıldı - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si Çırağanda Tanıtıldı

Yeni Türkiye\'nin Yeni Türkiye\'si Çırağanda Tanıtıldı

43 yıl önce kurulan Türkiye Gazetesi'nde yeni bir dönem başlıyor.

17.09.2013 17:49  Güncelleme: 17:14
İlandır

43 yıl önce kurulan Türkiye Gazetesi'nde yeni bir dönem başlıyor. Yenilenen yazar kadrosu ve yüzüyle daha canlı, daha detaylı, daha heyecanlı bir Türkiye'nin tanıtıdığı toplantı Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. İhlas Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Gazetesi doğru ve tarafsız haberleriyle gündemin nabzını tutarken, kaliteli içerği ve yenilikçi yapısıyla yoluna doludizgin devam ediyor.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Zorlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi isimlerin katıldığı lansmana ilgi büyüktü.

Yeni Türkiye'nin Yeni "Türkiye"si sloganıyla yenilenen Türkiye Gazetesi'nde logodan yeni yazarlara, gazete tasarımından yeni köşelere ve kutulara kadar birçok değişikliğin yapıldığı Yeni Türkiye Gazetesi bayilerde.

Egemen Bağış: Türkiye Gazetesi hep demokrasiden yana oldu!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Türkiye Gazetesi'nin Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen lansmanına katıldı. Egemen Bağış Türkiye Gazetesi'nin bugüne kadar hep demokrasiden yana olduğunu söyledi. Bağış "

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Gazetesi'nin web sayfasının aktif olmasını gerektiğini söylediğimde Nuh Albayrak da beni destekledi. Ben şuan genel yayın yönetmeni olarak Mücahid Ören'i arayıp dillendireceğim bunu dedim ve Mücahid Ören'i arayıp seni Türkiye Gazetesi'nin okuru ve bir günlük yayın yönetmeni olarak arıyorum. Web sayfasını değiştirmeliyiz dedim. O talebimizin bugün gerçekleşiyor olması çok anlamlı. Dünyanın gözbebeği şehirde böyle bir etkinliğin gerçekleşiyor olması büyük anlamlar ifade ediyor. Dünyanın başka yerinde yazı işleri toplandığında Asya ve Avrupa'yı iki yanınıza alamazsınız. Türkiye Gazetesi böyle bir noktadan dünyaya barış mesajları verdi. Türkiye Gazetesi bugüne kadar demokrasiden yana oldu. Enver Ören ve arkadaşları bir davaya inanmıştı. Bu da bize tüm başarıların inanmakla başlayacağını gösteriyor. Türkiye Gazetesi gerçekten önemli başarılara imza attı. Tiraj rekoru hala Türkiye Gazetesi'nde. Bu gazete tarih boyunca okul niteliği kazanmış. Türkiye Gazetesi'ni yeniden kutluyor ve yenilenen yüzüyle hepimize umut veren, Türkiye'yi güçlendiren haberler okumamız dileğiyle diyorum" açıklamalarında bulundu.

Mücahid Ören: Türkiye Gazetesi'ni ileri taşıma hedefimiz tamdır!

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahid Ören, Türkiye Gazetesi lansmanında konuştu. Mücahid Ören "Prensiplerden taviz vermeden 43 yıldan bu yana Enver Ören'e layık olmaya çalıştık. Gazete okuma alışkanlıkları ne olursa olsun, gazeteler kurucuları ve yayın ilkeleriyle yaşarlar. Türkiye Gazetesi kurulduğu günden beri böyle yaşadı. Enver Ören'in bize bıraktığı bu emaneti ileri taşıma hedefi tamdır. Büyük Türkiye hedefine doğru koşar adımlarla ilerleyen ülkemizde izler bırakan Türkiye Gazetesi'yle, Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiyesi'ni baştan yazdık. Türkiye değişti. Bizde buna kayıtsız kalamazdık. Ülkemizin gelişimi ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla huzurlarınızdayız. Gazetemizi güçlendirecek yeni çalışma arkadaşlarımızı bünyemize kattık. Daha güçlü Türkiye için daha etkin bir Türkiye ürettik.  Ekip çalışması olmasa 43 yılda bu kadar büyüyemez bu heyecanı yaşayamazdık" dedi.

Süleyman Soylu: Değişim zordur ancak Türkiye Gazetesi bunu iyi başardı!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Yeni Türkiye Gazetesi'nin lansmanına katıldı. Soylu "Nuh Albayrak heyecanlıydı. Heyecan samimiyetin kaynağıdır. Bana göre Türkiye Gazetesi bu akşam heyecanının karşılığını aldı. Uzun yıllardır aile hayatımızın ve milli dğerlerimizin savunucusu olan Türkiye Gazetesi yayın hayatını hep devam ettirdi. Bu değişimi gerçekleştirmek kolay değildi. Ancak bunu Türkiye Gazetesi muhteşem bir lansman, yazar kadrosu ve iyi bir mutfak çalışmasıyla başardı. Mükemmel bir yenileşme olmuş" dedi"

Mevlüt Çavuşoğlu: Yeni Türkiye Gazetesi, Türkiye'nin gelişimine katkı sağlayacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Gazetesi'nin Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen lansmanına katıldı. Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Gazetesi'nin hep sağduyunun yanında olduğunu söyledi. Mevlüt Çavuşoğlu "Slogan çok güzel. Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si. Logoyu da çok beğendik. Türkiye Gazetesi 1970 yılından beri hizmet veriyor ve bu bir gelenek haline geldi. Türkiye değişti biz kayıtsız kalamazdık sloganı da çok iyi. Gerçekten Türkiye çok değişti. Bu değişime ayak uyduramayan kim olursa olsun günün fırsatlarını yakalamıyor demektir. Türkiye Gazetesi bugüne kadar sağduyunun sesi olmuştur. Zor günlerde dahi demokrasiyi savunmuştur. O zaman yazılan yazıların bugün ne kadar geçerli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Değişim önemlidir ancak ilkelerden vazgeçmeyin. Sağduyunun sesi olmaya devam etmek gerekiyor. O yüzden Türkiye Gazetesi bugüne kadar ki ilkelerinden ve geleneklerinden vazgeçmediği gibi kadrosuna yeni arkadaşlar kattı. Bu değişim Türkiye'nin gelişimine de katkı sağlayacaktır" dedi.

Mustafa Sarıgül: Türkiye Gazetesi'nin muhteşem bir noktada olmasını istiyorum!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Yeni Türkiye'nin lansmanına katıldı. Sarıgül Yeni Türkiye'nin çok muhteşem bir noktada olmasını istediğini söyledi. Sarıgül " 43 yıllık bir emek. Gerçekten önemli bir marka. Bu markayı yıllar önce insanlarla buluşturan Enver Ören'e Allah'tan rahmet diliyorum. Yıllar önce özellikle yurtdışında başka gazete yoktu. Koca bir çınar, yeniden filizlenecek. Herşeyi Türkiye Gazetesi'nden öğreniyorduk. Kısır politikaların dışında okuyuculara yön vererek çok başarılı olmasını istiyorum. Mücahid Ören bir evlat olarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte yeni Türkiye'yi ileriye taşıyacak. Yeni Türkiye'nin, Enver Ören'in bırakmış olduğu objektifliğiyle birlikte muhteşem bir noktada olmasını istiyorum. Yeni Türkiye'nin demokrasiye çok önemli vurgu yapacağına inanıyorum. Yeni Türkiye bence küresel ekonomi diyecek, küresel adalet ve küresel demokrasi diyecek.

Melih Altınok: Yeni Türkiye Gazetesi'ni herkes okuyacak!

Türkiye Gazetesi yazarlarından Melih Altınok Yeni Türkiye Gazetesi'ni herkesin okuyacağını söyledi

Türkiye Gazetesi yazarlarından Melih Altınok Yeni türkiye gazetesi'nin lansmanında özel açıklamalarda bulundu. Altınok "Türkiye'de her şey kabuk değiştiriyor. Basında bundan etkilenecekti elbette. Gazete 43 yıllık bir köprü var. Yeni değişimin görülmesi için Yeni Türkiye Gazetesi'nin alınması gerekiyor. Yeni Türkiye Gazetesi'ni herkes okuyacak" dedi.

>Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayın

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Sondakika Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si Çırağanda Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement