Başkan Eşlerinden Güçbirliği - Son Dakika
Güncel

Başkan Eşlerinden Güçbirliği

Başkan Eşlerinden Güçbirliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarafından Restore Edilerek "Konuk Evi" Olarak Hizmete Alınan Şato, İlçe ve Belde Belediye Başkan Eşlerini Ağırladı.

17.01.2011 13:14

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun öncülüğünde bir araya gelen başkan eşleri, yeni dönemde yapabilecekleri çalışmalar ve destek verecekleri organizasyonlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Belediye başkan eşlerinin de İzmir'i çok iyi tanıması gerektiğini belirten Dr. Türkegül Kocaoğlu, "İzmir'i ve çevresini ne kadar iyi bilirsek, yapılan çalışmalara ve sorunlara ne kadar hakim olursak, eşlerimize o derece yardımcı oluruz. Bundan dolayı belirli dönemlerde bir araya gelerek yapabileceğimiz faaliyetler konusunda fikir paylaşımında bulunuyoruz" diye konuştu.

Başkan eşleri olarak farklı ilçelerde toplandıklarını hatırlatan Dr. Türkegül Kocaoğlu, "Her toplantımızda farklı bir ilçemizi tanıyoruz. Daha öğreneceğimiz çok şey var ve ne kadar çok şey öğrenirsek o kadar karlıyız" dedi. Dr. Türkegül Kocaoğlu, konuk başkan eşlerine Şato'nun tarihçesi ile ilgili bilgi de vererek restorasyon sırasında yapılan çalışmaları anlattı.

Varyant'taki Şato'da yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan'ın eşi Aliye Aydoğan, Aliağa Belediye Başkanı'nın eşi Emine Oğuz, Bergama Belediye Başkanı'nın eşi Meltem Gönenç, Beydağ Belediye Başkanı'nın eşi Halide Şentürk, Birgi Belediye Başkanı'nın eşi Zeliha Şener, Bornova Belediye Başkanı'nın eşi Rana Sındır, Bozdağ Belediye Başkanı'nın eşi Yücel Keskin, Buca Belediye Başkanı'nın eşi Oya Tatı, Dikili Belediye Başkanı'nın eşi Aliye Özgüven, Foça Belediye Başkanı'nın eşi Derya Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı'nın eşi Nilüfer İnce, Karaburun Belediye Başkanı'nın eşi Prof. Dr. Mukaddes Yasa, Karabağlar Belediye Başkanı'nın eşi Fatma Kürüm, Karşıyaka Belediye Başkanı'nın eşi Birsen Durak, Kemalpaşa Belediye Başkanı'nın eşi Lütfiye Karakayalı, Kınık Belediye Başkanı'nın eşi Hanife Tütüncü, Kiraz Belediye Başkanı'nın eşi Servet Korkmaz, Menderes Belediye Başkanı'nın eşi Huriser Özgün, Menemen Belediye Başkanı'nın eşi Nurdan Şahin, Mordoğan Belediye Başkanı'nın eşi Havva Çakır, Narlıdere Belediye Başkanı'nın eşi Ferah Batur, Ödemiş Belediye Başkanı'nın eşi Gülfer Keskin, Tire Belediye Başkanı'nın eşi Yüksel Çiçek, Torbalı Belediye Başkanı'nın eşi Afet Uygur, Urla Belediye Başkanı'nın eşi Feyza Karaosmanoğlu, Zeytindağ Belediye Başkanı'nın eşi Nazife Ergün, Zeytinova Belediye Başkanı'nın eşi Ayşe Doğu ve Bölcek Belediye Başkanı'nın eşi Sevinç Üreten katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Eşlerinden Güçbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement