Belediyespor'un Güreş İddiası - Son Dakika
Güncel

Belediyespor'un Güreş İddiası

Belediyespor\'un Güreş İddiası

İnegöl Belediyespor, katıldığı yarışmalarda elde ettiği derecelerle geleceğin sporcularını yetiştirme konusundaki iddiasını sürdürüyor.

18.09.2012 15:46

Son olarak; Türkiye'nin yanı sıra Özbekistan, Gürcistan, Ukrayna, Moldova, Bulgaristan, Bosna Hersek, Makedonya ve Arnavutluk'tan toplam 150 sporcunun katıldığı Gemlik 2. Uluslararası Güreş Müsabakalarında boy gösteren İnegöl Belediyespor, sporcular Aykan Akkaş ve Hüseyin Çağlar ile elde ettiği derecelerle yine adından söz ettirmeyi başardı.

8-9-10 Eylül 2012 tarihinde Gemlik'te gerçekleştirilen müsabakalarda 66 kiloda yarışan sporcumuz Aykan Akkaş finalde gürcü rakibini yenerek 1. olurken, 72 kiloda yarışan Hüseyin Çağlar ise Moldovalı rakibine yenilerek 2. oldu.

Yine 10 Eylül 2012 tarihinde Balıkesir'de gerçekleştirilen Uluslararası Güreş Müsabakalarına katılan sporcumuz Hüseyin Çağlar, 72 kiloda mindere çıkarak turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Sporcuları ve sporcuları müsabakalara hazırlayan antrenör Habib Aslan'ı elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Belediyespor Başkanı Âdem Tayyar, İnegöl Belediyespor'un salon sporlarında elde ettiği başarılarla ivmesini yükselttiğini söyledi.

Tayyar ayrıca Antrenör Habib Aslan'ın en yakın zamanda ilçedeki ilköğretim okullarına ziyaret gerçekleştireceğini belirterek, 2000-2001 ve 2002 doğumlu öğrenciler arasında seçme yapacağını ve Belediyespor'un alt yapısına dâhil edeceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor'un Güreş İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement