Gündem Özeti / 23 Aralık 2016 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 23 Aralık 2016

Gündem Özeti / 23 Aralık 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, kapalı spor salonunda vatandaşlarla buluşacak, Banaz Düzkışla köyünü ziyaret edecek.

23.12.2016 00:02

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, kapalı spor salonunda vatandaşlarla buluşacak, Banaz Düzkışla köyünü ziyaret edecek.

(Uşak/09.00/14.00/16.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılış törenine iştirak edecek.

(Giresun/14.00)

2- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz'un, Çarşamba ilçesi Rıdvanpaşa Camisi'ndeki cenaze törenine katılacak.

(Samsun/12.39)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, şehit Uzman Çavuş Burak Boz'un cenaze namazına iştirak edecek.

(Konya/12.55)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın, Erbaa'daki cenaze merasimine katılacak.

(Tokat/12.30)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Rehinli Taşınır Sicilinin Kurulması ve Sicil Hizmetlerinin İfasının Devredilmesine İlişkin Protokolün imza törenine katılacak.

(Ankara/ 10.00)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "SÜTAŞ Ege Sütçülük Projesi, Tire Entegre Tesisleri" açılış törenine iştirak edecek.

(İzmir/15.00)

3- TÜİK, kasım ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yılı değerlendireceği basın toplantısı düzenleyecek.

(Moskova)

2- Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekatı ve iç savaştaki gelişmeler izleniyor.

(Halep-İdlib-Şam-Hama-Humus-Lazkiye)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

KÜLTÜR SANAT

1- Şiirlerinde kullandığı dil ve yaşam şekli ile "Akif-i Sani" (İkinci Akif) olarak adlandırılan Ali Ulvi Kurucu, özel bir programla yad edilecek.

(İstanbul/18.00)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova, Darüşşafaka Doğuş ise Volkswagen Arena'da İsrail'in Maccabi FOX takımıyla karşılaşacak.

(Moskova/20.00/İstanbul/20.45)

2- TFF 1. Lig'de 16. haftanın ilk maçında Büyükşehir Gaziantepspor ile Eskişehirspor, Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Gaziantep/18.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 23 Aralık 2016 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement