Ak Partililerle MHP'liler Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Ak Partililerle MHP'liler Arasında Gerginlik

Ak Partililerle MHP\'liler Arasında Gerginlik

Eskişehir’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları arasında gerginlik yaşandı.

31.10.2015 16:54

Eskişehir'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları arasında gerginlik yaşandı.

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı, Porsuk Bulvarı Köprübaşı mevkiinde bulunan MHP Eskişehir İl Başkanlığı binasının 50 metre yakınına stant açtı. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti standını gezdikten sonra az ileride parti binası önünde stant açan MHP'lileri de ziyaret etti. Daha sonra Bakan Avcı'nın ziyaretinden 20 dakika sonra iddiaya göre, bayrak sallama yüzünden MHP'lilerle AK Partililer arasında gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri de civarda tedbir alırken, gerginlik, AK Parti standının buradan kaldırılmasıyla son buldu.

Öte yandan, olayların üzerinden bir süre geçtikten sonra kentte yürüyüş yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) korteji de bu alana geldi. MHP'liler ve CHP'liler birbirlerini alkışlarken, MHP'li bir grup kadın da "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partililerle MHP'liler Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement