Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ: ''Atatürk’ten sonra, Turgut Özal’a kadar geçen zaman içerisinde cumhurbaşkanları hep asker kökenli olmuştur.

09.08.2014 02:49

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Atatürk'ten sonra, Turgut Özal'a kadar geçen zaman içerisinde cumhurbaşkanları hep asker kökenli olmuştur. Bugün geldiğimiz noktada ise ilk defa halkımız cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçecektir" dedi.

Demirci İlçe Başkanlığı tarafından, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına düzenlenen programa katılan Özdağ, 10 Ağustos Pazar gününün Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.

Demirci'nin seçimde en yüksek desteği vereceğine inandığını söyleyen Özdağ, "Hükümet olarak Demirci'ye birçok yatırım yaptık. SGK binasından 75 yataklı yeni hastane binasına kadar yatırımlar yaptık. Şimdi ise Demirci- Selendi ve Akhisar-Kılavuzlar yollarının ihaleleri yapıldı. En kısa zamanda bu yollarımızda da çalışmalar başlayacak" dedi.

AK Parti'nin 12 yılda 8 seçim zaferi yaşadığı hatırlatan Özdağ, "Türkiye'yi ekonomi, sağlık, eğitim, tarım ve teknoloji alanında kalkınma hamlesi yaşatan liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Ağustos akşamı cumhurbaşkanlığına taşıyacağız. Unutmayalım Türkiye zor zamanlardan geçmiş bir ülkedir. Atatürk'ten sonra Özal'a kadar geçen zaman içerisinde cumhurbaşkanları hep asker kökenli olmuştur. Bugün geldiğimiz noktada ise ilk defa halkımız cumhurbaşkanını kendi oylarıyla seçecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan slayt gösterisinin sunulduğu programa, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement