AK Partili Erdem: Kasetten Başka Bir Şeye Akılları Ermiyor - Son Dakika
Politika

AK Partili Erdem: Kasetten Başka Bir Şeye Akılları Ermiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Montajdan başka bir şeye aklı ermeyen muhalefet, kalabalıklarımıza bile 'montaj' demeye başladı." dedi.

04.03.2014 23:05  Güncelleme: 23:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Montajdan başka bir şeye aklı ermeyen muhalefet, kalabalıklarımızı bile 'bunlar da montaj' demeye başladılar. Çünkü montajdan başka bir şeye akılları, kasetten başka bir şeye akılları ermiyor" dedi.

Erdem, partisinin Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "Mart Ayı İl istişare Toplantısında" yaptığı konuşmada, yerel seçim çalışmalarına Yozgat'tan başladığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına Sivas ve Yozgat'tan başladığını anımsatan Erdem, "Sivas ve Yozgat'taki o kalabalıkları oluşturdunuz, Türkiye'de ayrı bir hava oluşturdunuz. Bütün iller gerçekten Yozgat'la, Sivas'la yarışır hale geldi. O kadar büyük kalabalıklar toplandı ki. Tabi montajdan başka bir şeye aklı ermeyen muhalefet, kalabalıklarımızı bile 'bunlar da montaj' demeye başladılar. Çünkü montajdan başka bir şeye akılları, kasetten başka bir şeye akılları ermiyor. Bu ülkeye yönelik Allah için hiçbir proje var mı? Ülke düzeyinde bir projesine basın da rastladınız mı? Ben rastlamadım, çünkü yok" diye konuştu.

- "AK Parti'yi halkın kendisi kurdu"

Türkiye'nin AK Parti iktidara gelmeden çok bunalımlı ekonomik krizler yaşadığını dile getiren Erdem, "AK Parti bir ihtiyacın neticesinde ortaya çıktı. AK Parti'yi halkın kendisi kurdu. Neden? Çünkü AK Parti'den önce Türkiye'de birçok iktidarlar vardı. O günleri hatırlamayı bugünleri anlamak açısından çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ve AK Parti'nin önüne engeller koymak istendiğini anlatan Erdem, şunları söyledi:

"Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekleşmesin diye Gezi'de cephe aldıklarını gördük. Dershane olayları. Dershane işin bahanesi. Hedef nedir? Türkiye'dir. Dışarıdan, dış güçlerle işbirliği yapanların Türkiye'ye kurduğu tuzak. 17 Aralık'a geldiğimizde, birinci maske neydi terör, ikinci maske neydi, çiçek böcek, sonra dershane… Ne zaman hangi maskeyle gelecekleri belli değil, yarın da başka maskeyle gelirler. Millet artık bu maskeleri yemiyor, bu maskeleri satın almıyor, bu maskeleri tercih etmiyor. 17 Aralık'taki maske neydi, Türk milletinin duyarlı olduğu hırsızlık, yolsuzluk. Ya Allah aşkına yolsuzluğun olduğu bir ülkede yatırımlardan konuşulabilir mi?"

CHP'nin yönettiği illerin havasını kirlettiğini belirten Erdem "Hatırlarsanız televizyonlarda hava raporu gibi rapor veriliyordu. Ne raporu, hava kirliliği raporu. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi'nin olduğu yer kirlidir, yolsuzdur. Onlar bu hırsızlık ve yolsuzluğu çok kolay kullanıyorlar. Niye, kendi gibi zannediyorlar da ondan. İnsan kendisi gibi zanneder. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını hırsız, yolsuz diye kovmadılar mı? Cumhuriyet Halk Partisi bile tahammül edemedi, kovdu, ihraç ettiler" diye konuştu.

- "Hırsızlığın kitabını CHP 94'te yazdı"

Erdem, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle partisinden ihraç edildiğini hatırlatarak, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ne zaman aklandı da geri döndü. Hangi kurum hangi mahkeme hangi yargı kurumu yargıladı da bunu akladı. Bakın 94'te hava kirlilik raporu yayınlanıyordu, İstanbul bitmişti. İstanbul'u bu hale getiren neydi. Susuz bırakan, yolsuz bırakan, havasını kirlendiren neydi. Bir tek sebebi hırsızlık. Hırsızlığın kitabını CHP 94'te yazdı. Devlet bankaları bile büyükşehir belediyesine İSKİ'ye çek defteri vermiyordu. Türkiye de ciddi bir kuraklık var ama Allah'a şükürler olsun İstanbul'da su sıkıntısı olmayacak. Her şeye rağmen neden? Oradan Recep Tayyip Erdoğan geçti de ondan."

Toplantıya, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Harun Lekesiz ve partililer katıldı.

AK Partili Erdem: Kasetten Başka Bir Şeye Akılları Ermiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Erdem: Kasetten Başka Bir Şeye Akılları Ermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • baba: BELLİ AKGENÇLİK MESAJ YAZMIŞ NİĞDE MİTİNGİNDE 285 MİLYON İNSAN VARDI DİYE.MONTAJ DEĞİL TABİ NİĞDE DÜNYANIN EN KALABALIK KENTİ.ŞİMDİ BU ADAM KENDİ SÖYLEDİĞİNE KENDİSİDE İNANMIYOR AMA NE YAPSIN.EMİRLERİ YERİNE GETİRİYOR. 0 0 Yanıtla

Advertisement