Eski Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Tayyip Erdoğan hangi kötülüğü yaptı da bu kadar çevreler bir araya geldi.

04.06.2015 18:03

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Tayyip Erdoğan hangi kötülüğü yaptı da bu kadar çevreler bir araya geldi. Hadi PKK terör örgütünü anlıyorum. Hadi DHKP/C terör örgütünü anlıyorum. Dışarıda zayıf Türkiye'yi hayal eden dış güçleri anlıyoruz. Ben ötekilere soruyorum? Hangi ihaneti yaptı da, siz bir araya geldiniz?" dedi.

Bozdağ, partisinin Sorgun ilçesinde Belediye Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin 13 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'yi şantiyeye çevirdiğini, yapılan yolları, okulları, adliye saraylarını, termal tesisleri Yozgatlıların hizmetine sunduklarını söyledi.

Bozdağ, 7 Haziran'da vatandaşlardan sandığa giderken iyi düşünmelerini istedi. Partilerinin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı diğer partilerin ittifak içinde olduklarını ifade eden Bozdağ, şunları söyledi:

"Tayyip Erdoğan hangi kötülüğü yaptı da bu kadar çevreler bir araya geldi. Hadi PKK terör örgütünü anlıyorum. Hadi DHKP/C terör örgütünü anlıyorum. Dışarıda zayıf Türkiye'yi hayal eden dış güçleri anlıyoruz. Ben ötekilere soruyorum? Hangi ihaneti yaptı da, siz bir araya geldiniz? Türkiye'de 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol vardı, 22 bin kilometreye çıkararak Tayyip Erdoğan Sorgunlulara, Türkiye'ye ihanet mi etti? Yüksek hızlı trenle Türkiye'yi tanıştırıp, demir ağlarla şehirleri birbirine bağlayarak ihanet mi etti? Denizin 160 metre altından Marmaray'ı geçirerek Türkiye'ye ihanet mi etti? Hangi kötülüğü yaptı? 26 olan havaalanını 54'e çıkarıp, birini de Yozgat'a kurma kararı alıp, zenginlerin bindiği uçakları, milletin bindiği uçaklara dönüştürüp, havayollarını halkın havayolları haline getirip, Türkiye'ye, Sorgunlulara ihanet mi etti?."

Mitinge, AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İskender Minar, İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement